Connect with us
Legatura dintre o romanca si artistii britanici de la James

Știri

Legatura dintre o romanca si artistii britanici de la James

Britanicii de la trupa James vor concerta la Bucuresti in luna iulie, dar pana atunci si-au lansat recent videoclipul pentru single-ul ce da titlul ultimului album, “Girl At The End Of The World”(2016). La aceasta productie, trupa a colaborat cu actorii Brandon Flowers si cu romanca Alexandra Chelaru. Clipul este semnat de regizorul Kris Merc si spune povestea despre secundele in care viata intreaga trece prin fata ochilor intre ultimele doua batai de inima.

James canta in premiera in Romania la data de 11 iulie, la Lazy Monday, la Teatrul de Vara Herastru. La acel eveniment vor mai canta Jack Savoretti si Public Service Broadcasting.
Alexandra Chelaru a descoperit teatrul la Scoala Populara de Arte din Brasov si apoi a ajuns la New York, in SUA. Si-a urmat visul din copilarie si s-a lasat purtata de el pana la New York, in SUA, unde traieste in prezent. In cv-ul romancei se regasesc AADA (The American Academy of Dramatic Arts), cursurile companiei de teatru SITI din Franta si o cariera in teatru, film, televizune si modeling.

Tim Both, solistul James, a vorbit despre versurile pentru “Girl At The End Of The World”: “Cand le-am recitit, la final, m-am speriat cu adevarat, pentru ca toate versurile mele au tendinta de a deveni realitate. De obicei, aproximativ un an mai tarziu. In aprilie, conduceam pe autostrada si cineva m-a lovit din spate.

Citeste si: Top 5 artisti ale caror creatii au devenit cunoscute la nivel mondial, dar ei nu

Dan Negru lanseaza un SCANDAL DE POMINA pe Facebook: „Tiganii ii fura pe francezi si artistii romani…”

Masina noastra s-a rasucit, iar timpul s-a oprit in loc. Am fost doar in stare sa ma asigur ca fiul si sotia mea erau bine. Vedeam in oglinda retrovizoare cum cel care ne-a lovit s-a intors la 180 de grade si s-a oprit in fata acestui zid de trafic ce venea catre el in viteza. Din fericire, nimeni n-a fost ranit.” Trupa James si-a castigat locul pe scena muzicii alternative britanice in anii ’80 – ’90.

Lazy Monday este un eveniment la care vor fi organizate trei concerte intr-o singura seara: James, Jack Savoretti si Public Service Broadcasting. Biletele sunt disponibile pe Lazy Monday si pot fi procurate la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena si momentul achizitei: pana pe 10 iulie – Cat. II (fara loc) – 175 lei, Cat. I – 200 lei, Cat. VIP – 220 lei; in ziua evenimentului (11 iulie) – Cat. II (fara loc) – 195 lei, Cat. I – 220 lei, Cat. VIP – 240 lei. Informatii suplimentare se pot obtine pe www.lazymonday.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top