Connect with us
După ce Israela a murit, atenția s-a mutat asupra lui Liviu Arteni, soțul ei, de care a anunțat că s-a despărțit din cauza violenței acestuia

Știri

Liviu Arteni, sotul Israelei, atacat!:”Am vazut ca are o arma alba si atunci…”

Liviu Arteni, sotul Israelei Vodovoz, a trecut prin momente grele. El a povestit ca a fost atacat de mai multi indivizi care voiau sa ii faca rau.

In cadrul emisiunii „Un show Pacatos”, Liviu a marturisit ca a fost inconjurat de mai multe persoane dubioase in Centrul Vechi al Capitalei, care au vrut sa il taie cu o arma alba.

 

„Mie imi place sa socializez, dar cred ca acum am ajuns sa fiu detectivul meu personal. M-au oprit doi indivizi dubiosi pe strada in Centrul Vechi si m-au intreabat daca o cunosc pe fata care era cu ei. Femeia m-a acuzat ca am pipait-o, dar lucrurile acestea nu erau adevarate. Am simtit ca eram urmarit.  Eu am rugat-o frumos sa se mai gandeasca la ce spune. La un moment dat, am vazut ca are o arma alba mana si atunci l-am rugat sa se potoleasca. Am vrut sa sun la Politie sa le povestesc lor ce s-a intamplat. Acest incident s-a intamplat acum trei zile. Si aseara am fost in centru vechi si i-am vazut iar”, a spus Liviu Arteni la Antena 1. De altfel, in emisiunea Un show Pacatos de marti seara, sotul Israelei a venit cu mana bandajata si schiopatand.

„Eu il vreau pe Liviu intreg, nu am nici o treaba cu acest incident. Sambata a iesit in oras, iar la un moment dat mi-a sunat telefonul. Si l-am auzit tipand si rugandu-ma sa sun la Politie. El nu a fost in stare sa spuna exact unde e. Liviu nu mai doarme de sambata”, a spus Israela.

Citeste si: Israela si Liviu Arteni au vorbit despre divort. Ce probleme au cei doi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top