Connect with us
O romanca este obligata sa isi trimita fiica in Mexic, la tatal ei miliardar

Știri

O romanca este obligata sa isi trimita fiica in Mexic, la tatal ei miliardar

Instanta din Romania obliga o mama sa-si trimita fiica de numai 2 ani in Mexic, la tatal ei. Hector Bitar este miliardar si este nepotul lui Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om al planetei.

Caz demn de scenariul unei telenovele, in Romania. O mama romanca este obligata, prin instanta, sa isi trimita fiica de numai doi ani in Mexic, la tatal ei.  Razboiul se da intre doua familii instarite : Irina Cristescu, care provine dintr-o familie bogata din Romania, si Hector Bitar de la Pena, nepotul lui Carlos Pena, al doilea cel mai bogat om al planetei.

Irina Cristescu si Hector Bitar de la Pena

Irina Cristescu si Hector Bitar de la Pena

Irina si Hector s-au cunoscut la inceputul anului 2011, in New York. Romanca, in varsta de 20 de ani atunci, studia artele plastice iar Hector, cu 20 de ani mai in varsta decat ea, era un celebru arhitect si unul dintre cei mai ravniti barbati din Mexic.

Romanca si mexicanul s-au indragostit nebuneste iar relatia lor a tinut primele pagini ale ziarelor de Mexic. Dupa numai cateva luni, Hector venea in Romania pentru a se casatori cu Irina, in castelul Bran. Printre invitati s-au numarat nume grele din clasamentul celor mai avuti pamanteni, Hector fiind nepotul lui Carlos Slim, care a fost la un moment dat cel mai bogat om din lume. In prezent, acesta ocupa locul doi, dupa Bill Gates, cu o avere estimata la 77 miliarde de dolari.

Desi nu se ridica la nivelul familiei mexicane, familia Cristescu este si ea una instarita. Cele trei divizii ale companiei familiei Irinei, Opticris, sunt specializate pe productia de rame de ochelari, pe distributia a peste douazeci de branduri de lux si pe retail, cu foarte multe centre de optica medicala ce contin cabinet medical, laborator de prelucrare si un magazin de vanzare in toata tara.

In 2014, Irina si Hector au devenit parintii Alessiei Miroslova, in New York. Dupa numai trei luni insa, romanca a inaintat actele de divort. Cum custodia nu era inca incredintata definitiv unuia dintre parinti, Irina ar fi fugit pe ascuns cu fetita din Mexic, la bordul unui avion privat, pentru care familia ei ar fi platiot 160 de mii de euro. Din acel moment, Irina era data in urmarire, pentru rapire internationala de copii.

Irina Cristescu si Hector Bitar de la Pena

Irina Cristescu si Hector Bitar de la Pena

Judecatorii din Romania i-au dat castig de cauza mexicanului, desi acesta nici macar nu si-a angajat un avocat, ci i s-a oferit unul din oficiu.
„Pot sa va confirm ca a fost admisa cererea si s-a dispus inapoierea minorului. Va precizez ca hotararea nu este definitiva si ca partile au la indemana mijloace de a etapiza punerea in practica a acestei hotarari. Hotararea tribunalului este, deci, susceptibila de a fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti, context an care se pot analiza toate dispozitiile luate de instanta noastra” – a precizat pentru ziarul Ring Presedinta Tribunalului Bucurestim, judecatoarea Laura Andrei.

CITESTE SI: David si Victoria Beckham divorteaza. Separarea lor a fost confirmata!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top