Connect with us
A ucis 60 de femei, n-a regretat nimic, dar niste cuvinte l-au facut sa planga de durere

Știri

A ucis 60 de femei, n-a regretat nimic, dar niste cuvinte l-au facut sa planga de durere

Ciudate sunt mecanismele creierului si ale sufletului unui om. Gary Leon Ridgway, americanul care a ucis cu sange rece 60 de femei, a aratat ca si monstrii au o farama de umanitate, ascunsa insa bine in obscuritatea mintii lor bolnave si fara speranta de vindecare. La acesta concluzie au ajuns multi oameni care au aflat povestea celui care este cel mai sangeros criminal in serie din istoria Statelor Unite ale Americii.

Originar din Salt Lake City, Gary Leon Ridgway a fost casatorit de trei ori, dar degeana, intrucat acele casnicii nu i-au temperat pornirile sangeroase de mai tarziu. Totul incepe in 1982, cand Gary prinde gustul demonic al crimei. Printre primele femei ucise erau prostituate sau tinere pe care le aborda pe strada. Odata aduse acasa, acestea erau ucise prin strangulare, iar cadavrele erau aruncate in zonele impadurite si greu accesibile.

Atat de multe crime a comis dezaxatul incat nici nu si-a mai amintit numarul lor. In cele din urma, criminalul in serie a recunoscut doar 48 de crime. La proces, judecatorul a permis rudelor victimelor sa vorbeasca despre suferinta cauzata de ucisagul cu sange rece. Acesta a fost momentul in care lui Gary i s-a intamplat ceva la care nimeni nu se astepta. Ceea ce a spus un batran, tatal uneia dintre femeile strangulate, l-a facut pe asasin sa clacheze si sa izbucneasca in lacrimi.

Citeste si: Top 5 cupluri de criminali care au socat intreaga lume

Cercetarea care ar putea explica motivele criminalilor în serie

„Parea ca nu are niciun fel de remuscare pentru ceea ce facuse. A ucis atat de multe femei incat nu-si mai amintea cine erau sau cum aratau. Nu-mi vine sa cred ca cineva a putut sa ia viata atator femei si nici macar sa le mai tina minte. (…) Ai spus ca n-a insemnat nimic pentru tine, dar pentru noi insemna totul”, i-au spus mamele victimelor ucigasului care statea in boxa acuzatilor. Cu toate acestea, Gary nu schita niciun fel de emotie si se uita in gol, ca si cum ar fi fost intr-o alta dimensiune. A venit insa momentul in care i s-a adresat batranul tata care ramasese fara fiica, din cauza criminalului in serie.

„Domnule Ridgway, in sala sunt oameni care te urasc. Nu ma numar printre ei. Desi ai facut dificil sa mai cred in faptul ca trebuie sa fac voia Domnului, aceea de a ierta… Te-am iertat, domnule!”, a spus batranul, iar la putine momente aceste cuvinte l-au lovit pe Gary.
Criminalul a facut o intelegere cu procurorii si a recunoscut crimele. Astfel, autoritatile si familiile victimelor au putut recupera trupurile femeilor ucise. In schimb, criminalul a fost asigurat ca nu va primi pedeapsa cu moartea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top