Connect with us
Lionel Messi a fost protagonistul unui incident neplacut, care a facut inconjurul Internetului. El i-a rupt mana unei tinere cu un sut puternic!

Știri

Viral: Lionel Messi i-a rupt mana unei tinere la meciul Villareal – Barcelona!

Lionel Messi a fost protagonistul unui incident neplacut la meciul dintre Barcelona si Villareal, din campionatul Spaniei, care a facut inconjurul Internetului.

Lionel Messi a fost protagonistul unui incident neplacut la meciul dintre Barcelona si Villareal, din campionatul Spaniei, care a facut inconjurul Internetului.

In minutul 15 al meciului Villareal- Barcelona (scor final 2-2), Messi a incercat sa marcheze cu un sut de la distanta. Executia in forta a vedetei argentiniene nu a prins cadrul portii si a ajuns in peluza in care se aflau fanii lui Villareal. O tanara a incercat sa se apere de sutul puternic cu mana, insa impactul a fost unul puternic, iar tanara a inceput sa simta rapid dureri puternice.

Vezi si:VIRAL. Doi ciclisti, fugariti de un strut la turul din Cape Town

Ea a fost transportata rapid la spital, dupa ce medicii de la stadion au consultat-o de urgenta. Radiografia a demonstrat ca sutul lui Mesii i-a provocat o fractura la incheietura mainii drepte.

Dupa meci, Lionel Messi a tinut sa isi exprime scuzele fata de incidentul nefericit (de altfel, el a sesizat ca a lovit pe cineva inca din timpul meciului si a ridicat mana in semn de scuze), in timp ce Barcelona a invitat-o pe suportera la o partida pe Camp Nou, in acest sezon.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top