Connect with us
Mirela Vaida este taxată de fani pe Facebook. Care este motivul

Vedete

Mirela Vaida este taxată de fani pe Facebook. Care este motivul

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 primește o mulțime de replici acide pe toate rețelele de socializare. De ce? Probabil că știi motivul. Invitații de la emisiune sunt dur criticați de români din toată țara, iar prezentatoarea nu scapă de replici acide nici ea. Află din rândurile de mai jos ce replici a primit pe rețeaua de socializare Facebook.

Mirela Vaida este taxată de fani pe Facebook. Care este motivul

Mirela Vaida este atacată în fiecare zi pentru invitații emisiunii sale. Chiar și când postează o poză nevinovată pe Facebook, fanii nu pierd prilejul să o taxeze pentru ceea ce le displace din activitatea sa.

Acces Direct este o emisiune în care în ultimele luni oamenii au fost ținuți la curent cu fiecare mișcare din viața soților Stegaru. Dacă unii au devenit fani înrăiți ai celor doi care au devenit „vedete” peste noapte, alții îi critică dur cu fiecare ocazie. Totuși emisiunea înregistrează audiențe de invidiat de alte posturi TV.

Internauții îi sugerează în mod periodic să aducă și alți invitați în platoul televiziunii Antenei 1. Aceștia s-au săturat de povestea Veronicăi Stegaru, Vulpița și a lui Viorel. Deși a postat o poză în care apare nemachiată, Mirela nu a primit doar încurajări sau felicitări pentru curajul de a se expune.

Trăim într-o lume în care machiajul a devenit o mască necesară ce trebuie purtată înainte de ieșirea din locuință. Sexul frumos creează noi standarde de frumusețe în fiecare zi. Unii internauți nu s-au lăsat impresionați de poza Mirelei Vaida, ci au continuat să îi reamintească de „telenovela” cu Vulpița.

Unii o complimentează pentru îndrăzneala de a se poza nemachiată, dar alții o critică dur pentru invitații emisiunii sale. Replicile acide includ următoarele:

„Gata weekendul Cred ca de abia aștepți sa ne mai obosești cu telenovela pe care o prezinți.”

„Frumoasă,dar te rog scăpa de Vulpița din emisiune.De când a început nu pot să mă mai uit la emisiune.”

Pe lângă aceste replici, au exista și voci care o susțin pe Mirela Vaida în orice situație și îi apreciază talentul.

„D na sunteti o adevarata profesionista. Sa nu tineti cont de cei va judeca ,ca unii au uitat ca nu sunt dumnezeii nimanui !!!”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top