Connect with us
Mirela Vaida nu a mai suportat și a răbufnit: „Ce mă doare pe mine e că…”

TV

Mirela Vaida nu a mai suportat și a răbufnit: „Ce mă doare pe mine e că…”

Mirela Vaida nu a mai suportat toate bârfele despre emisiunile ei cu Vulpița și Viorel și a vrut să închidă gura lumii odată pentru totdeauna. Oamenii nu sunt mulțumiți că la televizor se promovează asemenea non valori, însă Mirela Vaida nu este de aceeași părere, ba mai mult, consideră că a făcut un lucru bun că le-a oferit celor doi șansa să facă circ la televizor.

Mirela Vaida nu a mai suportat și a răbufnit: „Ce mă doare pe mine e că…”

Din păcate CNA și-a făcut treaba și, după ce a dat mai multe amenzi usturătoare postului de televiziune, cuplul din Vaslui a trebuit scos de pe post. Colaborarea cu Vulpița și Viorel s-a încheiat, însă Mirela Vaida a rămas foarte supărată.

”Lumea a înțeles că ei (n.red. – Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a făcut și o comparație, ce-i drept cam ciudată, cu Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Ea susține că nici relația celor doi nu a fost un mare model de moralitate și totuși au fost promovați la toate posturile de televiziune.

Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a mai spus Mirela Vaida la DC News TV.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top