Connect with us
Elena Ionescu, adevărul despre relația cu Emanuel: "Suntem împreună mereu."

Vedete

Elena Ionescu, adevărul despre relația cu Emanuel: „Suntem împreună mereu.”

Câștigătoarea Survivor de anul acesta a fost cunoscuta cântăreață Elena Ionescu. Ea a demonstrat că are o mulțime de fani care o apreciază și au susținut-o până în ultimul moment. Se pare că banii nu sunt singurul lucru pe care artista i-a câștigat. Ea s-a ales și cu un partener din tabăra opusă, respectiv Emanuel. După întoarcerea în țară, cei doi au petrecut mult timp împreună și faptele lor lasă impresia că ar forma un cuplu. Astfel, Elena a vrut să lămurească situația și să le spună adevărul fanilor săi despre relația ei cu fostul său adversar de la competiție.

Elena Ionescu, adevărul despre relația cu Emanuel: „Suntem împreună mereu.”

Elena Ionescu și Emanuel au participat împreună la competiția sportivă Survivor, dar au făcut parte din taberele adverse. Cei doi au început să se înțeleagă bine chiar din timpul concursului și erau destul de apropiați. Ea a mărturisit că, într-adevăr, lucrurile între ei au evoluat, petrec mult timp împreună, se vizitează des și chiar au mers împreună la mare. Cu toate acestea, ea și-a asigurat fanii de faptul că relația lor este una bazată doar pe prietenie, dar și pe o colaborare profesională.

Elena crede că cei doi au mare succes împreună, mai ales după ce au făcut câteva filmulețe pe TikTok, pe care lumea le-a apreciat. De altfel, Emanuel a apărut și într-un videoclip de al artistei. Este convinsă că relația lor de prietenie nu va ajunge niciodată la un alt nivel și nici măcar nu vrea să se întâmple asta.

„Este adevărat, am stat unul lângă altul, dar nu sunt sentimente acolo, cel puțin așa percep eu lucrurile. S-au exagerat foarte multe lucruri, au fost multe discuții, precum acelea că Emanuel a ajuns acasă la Elena, în patul Elenei. A fost, nu zic nu, dar am făcut un vlog împreună și a fost extrem de viral. Oamenii empatizează cu fețele noastre și este frumos. De aceea, am considerat că trebuie să dezvoltăm colaborarea noastră. Sper să păstrăm această prietenie frumoasă cât se va putea, să ne ajutăm reciproc.”, a declarat cântăreața.

El a mărturisit că, deși acum sunt doar prieteni și lucrurile nu au evoluat între ei, o place foarte mult pe cântăreață și a încercat mereu să o cucerească, însă este timid și nu știe cum să abordeze situația, însă nu neagă că ar vrea să fie între ei ceva mai mult decât o prietenie.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top