Connect with us
Black Friday – încălțăminte de iarnă pentru sezonul 2024/25 la JD Sports

Stil

Black Friday – încălțăminte de iarnă pentru sezonul 2024/25 la JD Sports

Black Friday – încălțăminte de iarnă pentru sezonul 2024/25 la JD Sports

Pe lângă jacheta călduroasă, încălțămintea potrivită este elementul esențial, datorită căruia ești pregătit să faci față vremii de iarnă. Dacă ești în căutarea unor ghete sau a unor sneakerși noi pentru sezonul 2024/25, atunci vezi modelele din oferta de Black Friday la JD Sports. Apreciezi produsele sportswear? Ai o listă cu brandurile tale preferate? Îți place să combini funcționalitatea cu designul interesant? Vizitează JD și alege-ți ghetele de iarnă noi.

Sportswear pentru vremea rece – încălțăminte de iarnă pentru bărbați

Iarna românească te poate surprinde cu schimbările frecvente, însă încălțămintea ta trebuie să fie pregătită pentru orice. Ghetele de iarnă pentru bărbați trebuie să fie potrivite atât pentru zilele reci și ninsorile ușoare, cât și pentru momentele de încălzire cu ploaie trecătoare și noroi pe trotuare. În funcție de condiții, îți poți completa ținuta cu sneakers sau poți alege ghete cu profil înalt. Vrei să mizezi pe o opțiune medie?

În timpul promoțiilor de Black Friday, poți găsi, de asemenea, încălțăminte de iarnă de la Converse sau Nike. Colecțiile de iarnă Chuck Taylor All Star City Trek și Nike AIr Force High sunt perfecte pentru persoanele care nu se pot despărți prea mult timp de sneakerșii lor preferați. Modelele din această serie sunt potrivite pentru vremea de iarnă, la fel și designul acestora: partea superioară din piele cu materiale îmbinate și talpa ridicată cu bandă de rulare care oferă o aderență optimă chiar și pe suprafețe ușor înghețate. Vizitează JD Sports, vezi aceste produse și multe alte articole într-un stil asemănător.

Black Friday – încălțăminte de iarnă pentru bărbați la JD

Te numeri printre persoanele care așteaptă reducerile de Black Friday? Sneakerșii Nike Air Force High reprezintă o categorie căreia i se acordă o atenție deosebită – tocmai pentru că poți comanda perechea visurilor tale la un preț atrăgător. De asemenea, oferta de Black Friday este un moment bun pentru a alege cadourile de Crăciun. Așadar, dacă știi de o persoană dragă care caută o pereche de ghete sau sneakers de iarnă noi, pe care să îi adauge la colecția sa, atunci în această perioadă poți găsi modelul potrivit la un preț redus.

Încălțămintea de iarnă Nike Manoa Leather pentru bărbați se va dovedi indispensabilă dacă ești în căutarea unei perechi de ghete deosebite cu talpă mai groasă. Nuanța de auriu a exteriorului face trimitere la ghetele iconice purtate de cele mai mari legende ale scenei hip-hop. Datorită detaliilor interesante, modelul Nike Manoa are un aspect ușor, urban și se potrivește perfect cu blugi albaștri clasici și geci parka cu glugă în stilul anilor ‘00. Dacă vrei să te îndepărtezi puțin de centrul orașului, atunci aruncă o privire la încălțămintea de iarnă adidas Terrex Snowpitch. Sistemul solid de înșiretare și designul modelului fac trimitere la încălțămintea performance. Acest model nu te va dezamăgi în timpul frigului mare sau al zăpezii și se potrivește ideal cu hainele casual care formează ținutele tale zilnice, precum treninguri, tricouri, cămăși de flanel și hanorace.

Vezi produsele Black Friday JD Sports – https://www.jdsports.ro/black-friday

Oferta de încălțăminte de iarnă pentru Black Friday de la JD Sports include și modele de la Timberland, inclusiv colecția Euro Sprint Hiker. Orice fan al brandului american va recunoaște acest model după detaliile sistemului de înșiretare. Partea superioară solidă și talpa cu bandă de rulare te vor surprinde cu lejeritatea lor. Prin urmare, vei vedea rapid că ți-ai găsit noile ghete preferate de zi cu zi.

Abonează-te la newsletter și urmărește rețelele de socializare ale magazinului JD Sports. Fii la curent cu noutățile și nu rata începutul ofertei de Black Friday din acest an. Pregătește-te pentru cumpărături, verifică disponibilitatea modelelor selectate și alege-ți încălțămintea ideală pentru iarna 2024/25.

Continue Reading
You may also like...

More in Stil

To Top