Connect with us

Știri

Explozie într-un bloc din Buzău. 6 apartamente distruse, un rănit grav

O puternică explozie a avut loc în această dimineață într-un bloc din Buzău. O persoană a fost grav rănită și 6 apartamente au fost avariate.

Primele informații despre explozia din Buzău

În total, şase apartamente au fost afectate, prezentând fisuri la pereţi şi alte pagube, potrivit unui prim bilanţ al exploziei urmată de un incendiu care a avut loc, duminică, la etajul al doilea a unui bloc de locuinţe de pe Aleea Insulei din municipiul Buzău, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu.

Totodată, au fost sparte de suflul exploziei şi unele ferestre din blocurile învecinate.

Potrivit sursei citate, un tânăr locatar al apartamentului respectiv prezintă arsuri grave, fiind transportat la spital, iar alte cinci persoane au suferit atacuri de panică.

CITESTE SI: Doliu în lumea fotbalului românesc. A murit Nicolae Tilihoi, o legendă a echipei U Craiova

Astăzi sunt Floriile la catolici. Restricții de circulație pe străzile Capitalei

A aflat că iubita sa este gravidă, apoi a început să o înșele. Detaliile date de el sunt incredibile: “M-am culcat și cu..”

„Incendiul a fost stins, împreună cu poliţiştii inventariem pagubele, cauza deflagraţiei fiind de asemenea în curs de cercetare”, a mai declarat sursa citată.

La rândul său, şeful UPU, Adrian Zoican, a declarat pentru AGERPRES că „victima în vârstă de 33 de ani a suferit arsuri de gradul 3-4 pe 55 la sută din corp şi a fost transportat la un spital din capitală”.

CITESTE SI: Un pilot de la TAP Portugal a fost reţinut pe aeroportul din Stuttgart după ce s-a urcat la manşă în stare de ebrietate

Un Boeing 777 al companiei Etihad a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni

Cutremur de 6,8 grade pe scara Richter în Pacific

Foarte mulți români au această plantă în casă, dar nu știau asta! Specialiștii anunță: “E un vampir energetic!”

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top