Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016. Prezenta la vot intr-o localitate este de 158%!

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016. Prezenta la vot intr-o localitate este de 158%!

ALEGERI LOCALE 2016. Intr-o localitate din judetul Timis, prezenta la vot este de 158% pana la ora 14:30 si e posibil sa creasca in continuare.

158% din alegatorii satului timisorean Crivobara si-au exprimat deja votul, iar politia nu a facut inca nimic, semnaleaza presa locala. Satul apartine comunei Secas si, conform informatiilor aparute pana acum, explicatia acestui procent hiperbolic este data de nenumarate vize de flotant facute pe ultima suta de metri.

ALEGERI LOCALE 2016. Pe liste electorale figureaza 67 de alegatori dintre care au votat 27. Pe lista suplimentara, insa, au aparut 79 de persoane, iar anumite partide politice acuza frauda electorala.

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. INCIDENTE IN TOATA TARA. PLUS: Un primar si-a pierdut buletinul

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Aradului, Gheorghe Falca, si-a pierdut buletinul

Un membru al Biroului Electoral Judetean Timis vine cu o explicatie socanta: ”In opinia mea, nu e nicio problema, altfel am fi fost sesizati. Pana acum nu ne-a spus nimeni nimic legat de Crivobara.

Pesemne ca se intrunesc conditiile pentru cei care au votat pe listele suplimentare. Acolo decide seful sectiei de vot si cel al biroului electoral de circumscriptie, in prima faza”, scrie evz.ro.

ALEGERI LOCALE 2016. O alta explicatie data de autoritati este ca in acea localitate foarte multi timisoreni au case de vacanta si merg sa voteze acolo. Nici pana la aceasta ora nu s-a intocmit un dosar penal, iar situatia de acolo continua sa fie una suprarealista. Este posibil ca prezentala vot in Criovbara sa depaseasca 200% in urmatoarele ore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top