Connect with us
Alegerile locale 2020. Candidații la Primăria Sectorului 3 al Capitalei

Alegeri Locale 2020

Alegerile locale 2020. Candidații la Primăria Sectorului 3 al Capitalei

Alegerile locale 2020. Acestea se vor desfășura în această lună, la data de 27 septembrie. Deși situația este în continuare una dificilă și pericolul nu a trecut, autoritățile au considerat că scrutinul se poate desfășura, atâta timp cât se va ține cont de regulile de igienă și de distanțare socială necesare pentru evitarea oricărui risc. Astfel, responsabilii vor lua toate măsurile necesare pentru ca alegerile locale să aibă loc peste două săptămâni. Află care sunt candidații la Sectorul 3 al Capitalei.

Cine va cadida la Primăria Sectorului 3 la alegerile locale

Alegerile locale se vor desfășura la data la 27 septembrie. În ciuda faptului că pandemia încă nu a luat sfârșit, autoritățile asigură că totul se va desfășura în siguranță. Astfel, oamenii vor trebui să poarte, obligatoriu, măști de protecție, dar și mănuși, având în vedere că vor fi atinse obiecte comune, precum și să respecte distanțarea socială.

În ceea ce privește candidații din Capitală, aceștia s-au înscris în număr de 85, dintre care 20 pentru Primăria Sectorului 1, 16 pentru Sectorul 2, 9 pentru Sectorul 4, 11 la Sectorul 5 și, în final, 16 la Sectorul 6. Treisprezece candidaţi au intrat în cursa electorală pentru fotoliul de primar în Sectorul 3 al Capitalei. Aceasta este lista completă:

  1. George Mihail Neamţu (PMP) – lector universitar, fondator al Partidului Noua Republică. Acesta a este și scriitor și a coordonat redacția revistei Laboremus.
  2. Aurelian Bădulescu (PSD) – avocat, în prezent viceprimar general
  3. Adrian Moraru (PNL) – director IPP
  4. Corneliu Ştefan (PRM) – El este de profesie jurist și are o vastă experiență în management. Candidatul are în vedere construirea unui spital clinic de sector, înființarea Crucii Galbene sau montarea de camere de supraveghere pentru a spori siguranța populației.
  5. Maria Magdalena Nicula– are funcția de jurist și face parte din Partidul României Europene.
  6. Bogdan Valentin Brătianu (ALDE) – are 43 de ani și este de profesie grafician. În plus, el a mai fost și consilier local. Se bazează cel mai mult pe echipa sa.
  7. Andrei Nicolas Pleşea (PER) este de profesie economist.
  8. Robert Negoiţă (Alianţa Pro Bucureşti 2020) – jurist, fostul primar al Sectorului 3
  9. Ulise Toader (PPU social-liberal) este de profesie diplomat. Este fost director al Uzinei Mecanice din Cugir, fost consilier județean (un mandat) și fost consilier local la Cugir (două mandate).
  10. Andra Elena Triţă (Partidul Forţa Identităţii Naţionale) este de profesie antreprenor.
  11. Florin Drăgan (Mişcarea Patrioţilor Români) – licenţiat în drept
  12. Mihaela Cristina Mostavi (Partidul ADER la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie) – deține funcția de economist.
  13. Ştefan Ovidiu Dima (Alianţa pentru Unirea Românilor) are 37 de ani și este Cercetător ştiinţific gradul 1 la Institutul Naţional ICECHIM Bucureşti, de profesie doctor inginer chimist.

Unele dintre cele mai cunoscute nume sunt Robert Negoiță, fostul primar al Sectorului 3. Acesta și-a pierdut mandatul după ce a demisionat din PSD din motive personale și s-a înscris în cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie pe listele Alianței Pro București 2020. Robert Negoiță și-a terminat liceul la 31 de ani și, din 2012, este doctor în Ştiinţe Juridice la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Candidatul Aurelian Bădulescu, viceprimar al Primăriei București, este cunoscut pentru ieșirile sale indecente și momentele în care le-a adresat expresii dure și le-a făcut gesturi obscene colegilor săi. Aurelian Bădulescu a intrat în politică în 2008, când a fost ales prima oară consilier general al Capitalei din partea Partidului Noua Generație, formațiune fondată de Gigi Becali. De profesie, acesta este avocat.

Adrian Moraru, Candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS, este directorul Institutului pentru Politici Publice. Acesta a intrat în această cursă deoarece Sectorul 3 este locul în care și-a petrecut toată viața, pe care spune că îl cunoaște foarte bine și știe ce lipsuri are.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top