Connect with us
Alegerile locale 2020-lista cadidaților pentru Primăria Sectorului 6

Alegeri Locale 2020

Alegerile locale 2020 – lista candidaților pentru Primăria Sectorului 6

Alegerile locale 2020 – candidații pentru sectorul 6. Cine vrea să ocupe fotoliul de edil de la Primăria Sectorului 6. Alegerile locale 2020 vor avea loc în România pe 27 septembrie.

La acest moment, primarul Primăriei Sectorului 6 este Gabriel Mutu, care este și candidatul PSD la alegerile locale din 27 septembrie 2020. În cursă i se alătură 15 candidați, din diferite partide ale României.

Alegerile locale 2020. Cine se luptă pentru Sectorul 6

Conform informațiilor de pe site-ul oficial al Primăriei, sectorul 6 ocupă 37 kmp din cei 228 km ai Capitalei, în zona de vest a Bucureștiului. Primăria Sectorului administrează 3.690 hectare și aproximativ 360.000 de locuitori.

Campania electorală pentru alegerile locale din acest an a început pe 28 august și se va încheia sâmbătă, 26 septembrie, ora 07:00, cu o zi înainte de data scrutinului.

Partidele care luptă pentru Primăria Sectorului 6 la alegeri locale 2020 sunt: PSD, PNL – USR PLUS, ALDE, PMP, Alianța PRO București 2020, Partidul ADER la Democrație, Educație și Reconstrucție, PRM, PPU-SL, Partidul Forța Identității Naționale, Partidul Social Democrat Independent, Alianța Creștin Democrată, RE:START România, Mișcarea Patrioților Români, PER, Alianța pentru Unirea Românilor, precum și 2 candidați independenți.

Lista candidaților pentru Sectorul 6

Gabriel Mutu, actual primar (PSD)

Gabriel Mutu primar al Sectorului 6 în prezent. El este candidatul PSD pentru alegerile locale. Mutu și-a anunțat candidatura încă de la începutul anului, din ianuarie, sperând să își prelungească mandatul cu încă 4 ani.

Cirpian Ciucu, președinte Agenția Națională a Funcționarilor Publici (PNL – USR PLUS)

Ciprian Ciucu a fost membru al Consiliul General al Capitalei până când, în iarnă, a fost numit președinte Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Este principalul contracandidat pentru actualul primar, Gabriel Mutu.

Tudor Ionescu, actual consilier general (ALDE);

Tudor Ionescu este consilier general al Municipiului București și antreprenor. A fost implicat și în scandaluri mondene, înainte de a intra în politică.

Ștefan Florescu, liderul PMP Sector 6 (PMP);

Acum 4 ani, Ștefan Florescu a candidat independent pentru funcția de primar al sectorului 6, obținând un procent de 14,5% din voturi, plasându-se pe locul 3. Florescu este președinte fondator ONG și antreprenor.

Anca Bălășoiu, avocat (Alianța PRO București 2020);

Anca Bălășoiu este avocat, cadru didactic universitar și politician, fiind membru membru al Partidului PRO ROMÂNIA, de la înființarea acestuia.

Mihai Deneș, fost consilier local (independent);

Ioan Deneş a lucrat ca electrician la CFR, a fost profesor la un centru de plasament şi a administrat două societăţi comerciale. A fost consilier judeţean în Bistriţa Năsăud și, în 2012, a activat în Parlamentul României.

Bogdan Gabriel Iofciu, manager (Partidul ADER la Democrație, Educație și Reconstrucție);

Danil Tulugea (PRM);

Georgel Tudorașcu (PPU-SL);

Radu Lucian Dinu (Partidul Forța Identității Naționale);

Vlad Alexandru Iancu (Partidul Social Democrat Independent);

Cătălin Liviu Amiroaie (Alianța Creștin Democrată);

Alexandra Diana Gheorghe-Iovu (RE:START România);

Florina Bogdana Popescu (Mișcarea Patrioților Români);

Călin Tudose (PER);

Viorica Elisabeta Lupu (Alianța pentru Unirea Românilor).

Reguli speciale pentru ziua de alegeri locale

Alegerile locale din 2020 se vor desfășura în condiții speciale, din cauza crizei sanitare care a pus stăpânire pe țara noastră, precum și pe întreaga lume. Raed Arafat a anunțat cum se va desfășura votarea în 27 septembrie 2020, punctând că alegătorii nu vor avea voie să voteze fără să poarte masca. De asemenea, anul acesta, votanții își vor introduce singuri buletinele în sistemele electronice de monitorizare, pentru e evita contactul și a păstra distanțarea socială.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top