Connect with us
Gabriela Firea, prima reacție după ce a pierdut alegerile locale: "Nu am ce să îmi reproșez!"

Alegeri Locale 2020

Gabriela Firea, prima reacție după ce a pierdut alegerile locale: „Nu am ce să îmi reproșez!”

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei a pierdut alegerile locale de anul acesta. Locul său a fost ocupat de către Nicușor Dan. Deși bătălia a fost una strânsă, se pare că bărbatul a reușit să o înfrângă pe Firea. Ultimele rezultate de după numărarea a 95% din voturi arată că procentul este de 42,75% , respectiv 38%. Astăzi, fostul primar a vorbit despre această pierdere și le-a transmis românilor un mesaj important.

Gabriela Firea nu se simte învinsă

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei a vorbit astăzi, într-un live pe contul său oficial de Facebook, despre pierderea de ieri de la alegerile locale. Ea a explicat că nu are ce să își reproșeze, deoarece consideră că și-a făcut datoria mereu față de oameni și, deși alții au reușit să o dea jos de la conducerea Bucureștiului, nu vor reuși să doboare tot ceea ce ea a realizat, precum spitalul Foișor, prima etapă a Pasajului Ciurel sau achiziția de autobuze moderne, realizări amintite chiar de ea în live-ul de azi.

În plus, ea crede că singurul caz în care a greșit a fost faptul că a vrut să facă prea multe dintr-odată, însă se consolează cu faptul că lasă în urmă proiecte în valoare de un miliard de euro care reprezintă munca ei și a echipei sale. Gabriela Firea susține că oricum nu ar fi avut sprijin din partea Consiliului Județean dacă ar fi câștigat alegerile.

„Majoritatea în CGMB va fi a partidelor de dreapta. Cred că, cu toată suferința de moment, este mai bine că s-a întâmplat așa. Pentru că nu aș fi avut susținere în Consiliul General. Tot ce am făcut în acești ani s-au făcut cu ajutorul consilierilor. Nu am ce să îmi reproșez decât că am vrut să fac prea multe dintr-odată. Las aici la Primăria Capitalei proiecte în valoare de un miliard de euro. Totul este asigurat. Este munca echipei mele și a mea”, a declarat Gabriela Firea.

Mai mult, Gabriela Firea dă vina a pe Guvern pentru lipsa apei calde din București, susținând că prin livrarea la presiune mică a apei calde a încercat să-i întoarcă pe oameni împotriva ei. Ea a mărturisit că cel mai tare o doare faptul că cei apropiați au fost cei care au rănit-o cel mai tare și în loc să o sprijine, ar fi făcut tot ce au putut pentru a o lovi și pentru a se alia cu adversarii ei.

„Chiar dacă de azi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi vocea oamenilor. Nu știu încă ce voi face, dar pentru dvs. cei care mă priviți voi face să vă fie puțin mai bine.”, și-a încheiat Firea intervenția pe Facebook.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top