Connect with us
PNL și USR-PLUS pregătesc împreună listele de candidați

Alegeri Locale 2020

PNL și USR-PLUS pregătesc împreună listele de candidați

Membrii partidelor PNL și USR-PLUS pregătesc împreună listele de candidați pentru alegerile din această toamnă. Ei au stat la aceeași masă pentru a finaliza listele de candidați pentru primăriile de sector.

PNL și USR-PLUS pregătesc împreună listele de candidați

Liderii celor două partide au purtat negocieri până sâmbătă dimineață. De altfel, Dan Barna, președintele USR a postat pe pagina personală de Facebook, o poză însoțită de descrierea 2 a.m la Guvern. În fotografie apar premierul Ludovic Orban, Ministrul Muncii – Violeta Alexandru, Nicușor Dan, Dragoș Tudorache, Vlad Voiculescu, Dan Barna, și Claudiu Năsui.

Vicepreședintele USR a precizat că cele două partide au candidaturi comune la București și că acesta va avea un viitor fără PSD.

„Avem candidaturi comune la București. Bucureștiul va avea un viitor fără PSD. Nu a fost ușor. Am reușit să avem candidați comuni ireproșabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în fața electoratului”, a scris vicepreședintele USR.

Conform Digi24, la aceste negocieri nu a participat niciun reprezentant din partea PMP. În aceste condiții, candidatura fostului președinte Traian Băsescu la Primăria Capitalei devine o variantă tot mai posibilă.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, fostul președinte Traian Băsescu a declarat că vrea să candideze la Primăria Capitalei, dacă PMP nu e inclus în alianța liberalilor cu USR-Plus.

„Categoric, dacă alianța de dreapta înseamnă doar PNL și USR, nu voi lăsa partidul să rămână în derivă. Noi am fost cei care au inițiat ideea ca Nicușor Dan să fie candidat unic pentru dreapta. Acum aflăm că PMP nu e binevenit. Foarte bine, PMP nu e partid de milogi. Ne vom juca șansa. Singura problemă este o decizie a partidului. I-am informat că dacă au nevoie de serviciile mele sunt aici. (…) Am discutat cu Eugen Tomac solicitându-i ca după ce definitivează lista de candidați să aibă în vedere și candidatura mea”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top