Connect with us
Un primar a obținut 95% din voturi. Care a fost reacția edilului

Alegeri Locale 2020

Un primar a obținut 95% din voturi. Care a fost reacția edilului

Ieri, 27 septembrie, au avut loc alegerile locale. Scrutinul a fost unul atipic, deoarece oamenii au fost nevoiți să respecte mai multe măsuri de prevenire a infectării cu noul virus. Totuși, românii au ieșit la vot pentru a-și alege omul care vrea să îi reprezinte și să ducă localitatea din care provin la un alt nivel. Un caz surprinzător a avut loc în județul Arad, unde un primar a avut parte de un mare șoc: a obținut 95% din voturi.

 A câștigat alegerile cu 95% din voturi

Un primar din România a câștigat alegerile cu 95% din voturi, obținând cel mai mare scor din țară. Primarul localităţii Ghioroc din judeţul Arad a reuşit o performanţă greu de egalat, la care nu a mai ajuns vreun primar.

În localitate locuiesc aproximativ 4000 de cetățeni, însă au mers la vot doar 41,58% dintre aceștia. Primarul a reușit, astfel, să obțină conducerea localității pentru încă un mandat. Pentru echipa de consilieri, PNL a obținut o majoritate confortabilă, având 77%.

Corneliu Popi Morodan este de profesie economist și a reușit să transforme localitatea pe care o administrează într-o zonă turistică cu ajutorul mai multo proiecte europene. Cel mai atractiv punct este ansamblul compus din plaja şi lacul Ghioroc, supranumit şi Litoralul Vestului. Acesta se găseşte la poalele Munţilor Zarandului, într-o zonă de confluenţă a câmpiei cu dealul. Locul este unul exotic, situat la aproximativ 25 km de Arad, și aduce mai mult cu plajele din cele mai luxoase țări. Obiectivul atrage anual peste 100.000 de turişti din ţară dar şi de peste hotare.

Primarul a fost foarte uimit de rezultat și a ținut să le mulțumească susținătorilor săi. Astfel, el a postat un mesaj pe contul său oficial de Facebook, unde a transmis gânduri bune tuturor cetățenilor și le-a mărturisit că cifrele obținute la alegeri îl fac responsabil de soarta localității. Într-o notă umoristică, a încheiat citându-l pe Traian Băsescu: ,,V-am ciuruit!”

„Dragii mei concetateni va multumesc pentru increderea acordata – 95% din voturi ma onoreaza si ma responsabilizeaza! – a declarat Morodan la scurt timp dupa aflarea rezultatelor. Cum spunea Dl. Presedinte Basescu (PMP): „V-am ciuruit”, a scris edilul.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top