Connect with us
Premierul Dacian Ciolos si-a indemnat ministrii sa candideze la alegerile parlamentare din decembrie 2016, precizand ca el nu va face acest lucru.

Alegeri parlamentare

Alegeri Parlamentare 2016: Ce spune Dacian Ciolos despre o eventuala candidatura

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare din 2016 si ca nu are de gand sa isi infiinteze un partid. Prim-ministrul i-a indemnat, insa, pe ministrii din cabinetul sau sa candideze.

„Eu am mai spus in vreo doua, trei randuri, cu toate ca vad ca tot apar speculatii, indiferent de ce spune eu. De asta ma intreb daca mai are rost sa spun vreun lucru, pentru ca oricum speculatiile vor continua si daca eu va repet ca nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac un partid si nu candidez la alegerile din acest an”, a spus Dacian Ciolos, la TVR.

Citeste si: Data alegeri parlamentare 2016: 11 decembrie – Iata pe cine votam

El a precizat ca nu se impotriveste ca ministrii sai sa intre in partide politice. „Le-am spus si lor nu numai ca nu am o problema, chiar ii incurajez si pe ei, si pe alti tineri capabili, competenti, care doresc sa schimbe Romania in bine, sa se angajeze politic daca doresc si chiar la aceste alegeri. Nu ma deranjeaza daca unii membri ai echipei vor decide sa candideze la alegeri pentru a sustine continuarea unor proiecte pe care le-am inceput”, a spus seful Executivul.

Intrebat daca ar accepta sa fie in continuare premier, in cazul in care ar fi propus, Ciolos nu a dorit sa comenteze posibilitatea: „Nici nu interpretez un «daca» sau un «parca».

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top