Connect with us
Elena Udrea a declarat că nu a cheltuit niciun ban în campania electorală pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare 2016: Elena Udrea spune că nu a cheltuit niciun ban în campanie

În plină campanie electorală, pentru alegerile de pe 11 decembrie, Elena Udrea spune că nu a cheltuit niciun ban. În schimb, spune că a solicitat o restituire de împrumut de la firmele sale. Elena Udrea a menționat că suma pe care o va cheltui este cea prevăzută de lege pentru candidații independenți. Suma mai exactă este de 17.000 de euro.

”Niciun leu (nu am cheltuit în campania electorală – n.r.) până în momentul acesta. În contul meu, în acest moment, sunt zero lei. Va trebui să depun banii cu care să achit nişte facturi care facturi. Sigur, vor fi maxim, maxim 17.000 de euro pentru că atât este legal să plătesc. Banii vin din restituire de împrumuturi pe care eu le-am făcut către firmele mele de-a lungul anilor. Acum am solicitat o restituire de împrumut în această valoare ca să pot să desfăşor această campanie. (…)

Am împrumutat nişte bani pentru că firmele, la vremea aceea, aveau nevoie de fonduri şi acum am solicitat nişte restituiri de împrumuturi. Deci astea vor fi cheltuielile”, a afirmat Elena Udrea într-un interviu acordat News.ro.

Elena Udrea spune că sloganul pe care l-a ales ”O femeie cât zece bărbaţi” reprezintă imaginea sa din ultimii doi ani.

”Eu, despre mine, spun că aşa am fost mereu. Un om care şi-a asumat lucrurile pe care le-a făcut, un om care a avut curaj să spună ceea ce gândeşte. De data asta, în ultimii doi ani, am văzut că-s foarte puţini cei care sunt aşa de curajoşi. Și mai ales bărbaţii au dat dovadă de atât de puţin curaj încât după ultimii doi ani din viaţa mea şi cariera mea, în acelaşi timp, am considerat că este un slogan care mă reprezintă”. a afirmat Udrea.

Elena Udrea: ”O campanie ieftină este tot ce-ţi poţi dori, mai ales când eşti de unul singur”

”Gândiţi-vă că totuşi eu am o notorietate după 12 ani de politică, dar sunt candidaţi independenţi care foarte greu se fac cunoscuţi, în condiţiile în care să plăteşti un clip la televizor este o mie şi ceva de euro minutul… Păi dacă ai făcut 10 minute ai cheltuit mai mult de jumate din bugetul de campanie”, a adăugat Udrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top