Connect with us
Alegeri parlamentare 2016. Președinte de secție de votare din Olt, dat afară și amendat

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare 2016. Președinte de secție de votare din Olt, dat afară și amendat

Alegeri parlamentare 2016. Președintele unei secții de votare din județul Olt a fost dat afară și amendat pentru că făcea campanie pentru PSD în ziua votului.

Infracțiunea a fost sesizată de grupul liberalilor din comuna Rotunda, județul Olt. Președintele secției de votare, Valentina Dorobanțu, a fost scoasă din biroul secției și amendată cu 4.500 de lei. Aceasta a fost acuzată că făcea campanie pentru PSD via Facebook.

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare 2016 EXIT POLL, prezența la vot în timp real LIVE TEXT

Incidentul a avut loc la secția de votare numărul 291. Președinta secției de votare a fost amendată pentru campania electorală pe care i-o făcea candidatului PSD, Dan Ciocan (foto articol).

Sesizarea a fost depusă de PNL, iar decizia a fost luată de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 30 Olt. Valentina Dorobanțu a fost înlocuită.

Incidente electorale și acuzații din toate părțile

Prezența la vot în județul Teleorman este dublă față de multe județe din vestul României. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, i-a îndemnat pe arădeni să iasă la vot prin intermediul rețelei Facebook. USR a depus plângeri la Biroul Electoral Județean din Teleorman împotriva PSD.

Oamenii lui Nicușor Dan îi acuză pe socialiști că practică turismul electoral în comuna Bogdan. Șerban Marinescu de la USL a văzut mai multe mașini care transportau cetățeni la vot în această localitate.

Acuzații de nereguli la vot aduce și PSD, partid care este pe primul loc în opțiunile electoratului până la această oră. Liderii PSD Alba acuză PNL că nu a făcut pauză de la campania electorală. Aceștia susțin că PNL face campanie în mediul online.

CITEȘTE ȘI: Rezultate Alegeri Parlamentare 2016 EXIT POLL

Liderii politici cei mai importanți au votat în această dimineață. La Liceul Jean Monnet din Capitală au votat Ion Iliescu, Traian Băsescu, Klaus Iohannis și Ion Țiriac. Soția președintelui, Carmen, a votat la Sibiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Alegeri parlamentare

To Top