Alegeri parlamentare: Alina Gorghiu spune că singurul adversar al PNL este PSD

20.11.2016
Alegeri parlamentare: Alina Gorghiu spune că singurul adversar al PNL este PSD

Alegeri parlamentare 2016. Alina Gorghiu a declarat că singurul adversar al liberalilor din această campanie electorală este PSD. În plus Alina Gorghiu a spus că PMP nu are şanse să intre în Parlament, iar ALDE va deveni partid parlamentar doar dacă social-democraţii doresc.

”Singurul nostru adversar în această campanie electorală este PSD. Nu avem alt competitor cu care să ne dezbatem proiectele şi cu care să facem diferenţa. PMP nu este un adversar şi cred că e un adversar pentru electorat. Nu-l văd un partid serios şi articulat, tocmai din cauza imaginii domnului Băsescu”, a afirmat Gorghiu, într-o conferinţă, la Vaslui.

Ea a susţinut că PMP ar fi avut capacitatea să devină un partid serios, dacă s-ar fi desprins de fostul preşedinte, ”care a avut ocazia să demonstreze şi n-a demonstrat nimic”.

Alina Gorghiu: ALDE va deveni un partid parlamentar doar daca social-democrații doresc

”Domnul Tăriceanu are o agendă proprie şi personală, aceea de a fi în slujba PSD pentru a mai obţine un loc de frunte în Senat, dar nu-şi reprezintă colegii de partid. Am văzut atâtea voci din ALDE care contestă listele de candidaţi cu probleme penale. Am văzut atâţia oameni din ALDE care au generat platforme anti-Tăriceanu, pe bună dreptate. Şi mie mi-ar fi jenă dacă aş fi în proximitatea domniei sale, de felul în care slujeşte PSD-ul. Este practic un satelit al PSD-ului şi doar dacă PSD va avea interes să intre ALDE în Parlament şi îi va ajuta cu voturi, doar aşa va intra. Altfel, în niciun caz”, a mai spus Gorghiu.

Citește și: Liste candidați alegeri parlamentare 2016 București

Preşedintele PNL a susţinut că la alegerile din 11 decembrie liberalii vor ”îmbunătăţi” scorul din alegerile locale. În plus, procentul pe care formaţiunea pe care o conduce îl va obţine va genera majoritatea necesară formării guvernului, potrivit agerpres.