Alina Gorghiu, mesaj pentru români înainte de alegerile din 11 decembrie

08.12.2016
Alina Gorghiu, mesaj pentru români înainte de alegerile din 11 decembrie

Alina Gorghiu a transmis un mesaj pentru români înainte de alegerile parlamentare. Președintele PNL a declarat că-și dorește ca românii să iasă în număr cât mai mare la vot.

”Oamenii răi la guvernare întotdeauna au ieşit pentru că oamenii buni au stat acasă. Aş vrea să-i conving pe toţi oamenii buni din România să iasă la vot şi să voteze normalitatea. Să se uite la mine şi la echipa liberală că suntem oameni normali, sunt oameni care deja gata proiecte de reformă a societăţii româneşti. Fiecare dintre ei areo carieră de necontestat, sunt foarte buni la ceea ce fac. Mai presus de asta, au bun simţ”, a declarat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu, mesaj pentru români înainte de alegerile parlamentare

”Dacă românii s-au săturat de demagogie, de reţete de alea care presupun cuvinte goale şi iluzii vândute la kilogram, atunci îi rog să vină la vot. Îmi doresc ca nu absenteismul să fie arma PSD. Dacă PSD e mai bun şi dacă proiectele lor sunt mai importante pentru societatea românească, lucrurile astea trebuie să le tranşeze o majoritate care să-i legitimeze. Nu-mi doresc un Parlament nelegitimat prin vot. Nu-mi doresc un Guvern făcut cu un număr nesemnificativ de voturi”, a apreciat Gorghiu.

Citește și: Iohannis îi îndeamnă pe români să iasă la vot: „Nu lăsaţi pe altul să decidă în locul vostru”

”Dacă alţii care au fost de 27 de ani nu au făcut nimic, nu vreţi să încercăm de data asta şi cu nişte oameni altfel decât cei care au fost până acum? (…) Sunt reprezentantul unui partid care vrea o Românie normală. O românie aşezată pe care nu cred că o putem avea cu Dragnea şi compania”, a conchis Gorghiu.