Elena Udrea a pierdut alegerile parlamentare

12.12.2016
Elena Udrea a pierdut alegerile parlamentare

Elena Udrea a pierdut alegerile parlamentare. Fosta blondă de la Cotroceni a candidat ca independent la Camera Deputaților. Elena Udrea a declarat că „problemele” pe care le are sunt motivele eșecului.

”Eu, din punctul de vedere al campaniei, cred că am dat toate mesajele, cât s-a putut ca şi candidat independent. Probabil că mulţi nu au vrut să îşi rişte votul între PMP şi Elena Udrea şi au votat PMP, ceee ce e foarte bine”, a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că, probabil, şi ”problemele” pe care le-a avut şi încă le are i-au determinat pe unii dintre susţinătorii săi să nu o voteze.

Fosta șefă PMP a făcut declaraţiile la sosirea la instanţa supremă, unde a venit pentru judecarea dosarului ”Gala Bute”.

Elena Udrea, Theodor Paleologu și Remus Cernea au pierdut alegerile

Candidaţii independenţi Elena Udrea, Theodor Paleologu şi Remus Cernea au pierdut alegerile. Aceștia au candidat pentru un mandat de deputat în Capitală. Potrivit datelor prezentate după centralizarea a 99% din voturi, ei sunt cu mult sub pragul minim de aproximativ 25.000 de voturi necesare.

Cele mai multe voturi, 8.278, le-a obţinut Theodor Paleologu, urmat de Remus Cernea, cu 4.260. Udrea a obţinut doar 3.154 de voturi.

Citește și: Rezultate BEC Alegeri Parlamentare 2016 parțiale și finale: PSD a câștigat clar

Ca să câştige mandatul, ei ar fi avut nevoie de aproximativ 25.000 de voturi, reprezentând coeficientul de circumscripţie al municipiului Bucureşti.