Connect with us
Harta completă a secțiilor de votare din București. Unde poți vota la alegerile parlamentare 2020

Alegeri parlamentare

Harta completă a secțiilor de votare din București. Unde poți vota la alegerile parlamentare 2020

Situația din România este tot mai dificilă în țara noastră. Nu sunt semne că pandemia se apropie de sfârșit, ci că această criză sanitară se intensifică. În ultima perioadă, cifrele zilnice au fost tot mai mari, îmbolnăvirile fiind mai multe îm fiecare zi. Au fost atinse recorduri semnificative, iar multe dintre spitalele-suport pentru tratarea bolnavilor de covid-19 sunt pline. Cu toate acestea, alegerile parlamentare sunt considerate sigure și se vor desfășura la data de 6 decembrie, așa cum s-a stabilit. Dacă ești din București, află unde poți vota la alegerile parlamentare 2020.

Secțiile de votare București. Alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare au loc la data de 6 decembrie, așa cum s-a stabilit în urmă cu ceva timp. Data acestora nu a fost schimbată, deși multe voci cereau asta, pe motiv că situația din România este dificilă din cauza pandemiei de coronavirus și că mersul la vot este destul de riscant în aceste condiții. Cu toate acestea, autoritățile susțin ferm că este absolut necesar ca alegerile parlamentare să aibă repede cât mai repede posibil, la termen.

Campania electorală a început deja pe 6 noiembrie și se va încheia pe 5 decembrie, la ora 07:00. Deși mulți susțin că ar putea exista probleme în timpul campaniei electorale, autoritățile asigură că vor fi respectate toate regulile de prevenire a infectării cu noul virus. Astfel, la campaniile electorale vor participa doar 20 de persoane în spațiile închise, 50 în spațiile deschise; participanții vor purta măști de protecție, nu vor intra în contact cu oamenii și se vor proteja.

În urma teribilului incendiu de la Spitalul din Piatra Neamț, PSD a oprit campania electorală. Anunțul a fost făcut de Marius Ciolacu, liderul partidului, care susține că toți decindenții politici au obligația în această perioadă să se focuseze pe sănătatea oamenilor, a stării celor care au supraviețuit incendiului și se luptă acum pentru a se recupera și pentru a rezista celor întâmplate.

„Am discutat cu toţi colegii mei şi am decis suspendarea oricărei acţiuni de campanie electorală, din respect pentru această imensă tragedie. Toţi decidenţii politici au obligaţia, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri.”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

În București vor fi organizate mai multe secții de votare, iar mai jos atașăm harta cu toate acestea. Urnele la alegerile parlamentare 2020 se vor deschide la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00, timp în care bucureștenii își vor putea alege favoriții.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top