Connect with us
Klaus Iohannis cheamă românii la vot duminică. Președintele României a reiterat invitația prin care îi îndeamnă să-și exercite dreptul la vot.

Alegeri parlamentare

Klaus Iohannis cheamă românii la vot

Klaus Iohannis cheamă românii la vot duminică. Președintele României a reiterat invitația față de cetățeni, pe care îi îndeamnă să-și exercite dreptul la vot.

Într-o scurtă intervenție publică, liderul de la Cotroceni a explicat scurt și concis necesitatea de a merge la vot. El a sintetizat relatia dintre lupta anti-corupție si votul de duminica.

Klaus Iohannis cheamă românii la vot, pentru a contracara corupția electorală.

„Am ajuns la finalul campaniei electorale. Mesajul cel mai important pe care vreau să-l dau românilor e unul clar şi simplu: dragi români, mergeţi la vot. Mergeţi la vot şi nu lăsaţi pe altul să decidă în locul vostru ce se întâmplă cu România noastră. Cum am mai spus odată, corupţia ucide. De aceea, îmi doresc o Românie fără corupţie. Iar eu cred că la această luptă trebuie să participăm cu toții.”, a punctat seful statului.

Citește și:Alegeri parlamentare 2016. Aproape două milioane de buletine de vot trimise în Diaspora

În încheierea declarației sale, Iohannis a întărit importanța participării la vot, ca primă baricadă împotriva corupției.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top