Connect with us
Dragnea se consultă în privința UDRM

Alegeri parlamentare

Liviu Dragnea: Propunerea PSD de premier va fi un membru de partid

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a declarat că propunerea de premier a PSD va fi un membru de partid.

”Propunerea de prim-ministru din partea PSD – dacă noi vom fi cei care trebuie să formăm Guvernul – va fi un membru PSD”, a spus Dragnea la Realitatea TV. Întrebat dacă ar putea fi vorba de un membru PSD suspendat, liderul partidului a replicat: ”Astea-s glume”.

Referitor la calitatea vicepremierului Vasile Dâncu de membru PSD, Liviu Dragnea a precizat că nu știe dacă acesta este membru al partidului său sau nu.

Vezi și: Sondaj alegeri parlamentare 2016 Avangarde: PSD 43%, PNL 27%

”Avem peste 500.000 de membri de partid, nu ştiu numele la toţi. Chiar nu ştiu. Nu ştiu, unii zic că nu alţii zic că da”, a susţinut Dragnea, întrebat dacă Dâncu este sau nu membru de partid.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat în luna august că Vasile Dâncu ar fi o variantă a partidului pentru postul de premier.

Dragnea: Este bine ca relația cu Rusia să rămână așa cum este acum

În ceea ce privește relațiile externe, președintele PSD a spus că nu este indicat ca România să aibă schimbări bruște în politica externă.

”Nu cred că este indicat ca România să aibă schimbări bruște în politica externă, iar relația cu SUA va decurge normal. Noi avem un parteneriat stragic cu SUA”, a declarat Liviu Dragnea.

În ceea ce privește relația cu Rusia, Liviu Dragnea a explicat că aceasta e bine ”să rămână așa cum este acum”, susținând că România nu trebuie să se precipite în relațiile externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top