Connect with us
Sondaj alegeri parlamentare 2016 Avangarde: PSD 43%, PNL 27%

Alegeri parlamentare

Sondaj alegeri parlamentare 2016 Avangarde: PSD 43%, PNL 27%

Un sondaj realizat de Avangarde înainte de alegerile parlamentare din decembrie 2016 arată ce scoruri ar obține partidele.

Conform sondajului, prezentat la Antena 3 în cadrul emisiunii „La ordinea zilei”, PSD conduce detașat în ceea ce privește intenția de vot.

UPDATE: Sondaj IRES Alegeri Parlamentare 2016

Sondajul s-a desfășurat la nivel național, fiind luată în calcul o prezență la vot de 41-44%. Marja de eroare este de 3%.

Potrivit datelor sondajului Avangarde, alianța formată din PSD și ALDE ar reuși să facă majoritatea în Parlament. De asemenea, USR, formațiunea condusă de Nicușor Dan, ar reuși să intre fără probleme în Parlament.

Pragul electoral ar fi atins și de partidul lui Traian Băsescu, PMP. PRU, partidul lui Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, nu reușește să intre în Parlament, conform acestui sondaj, la fel ca ANR, formațiunea lui Marian Munteanu.

Sondaj alegeri parlamentare 2016 realizat de Avangarde

PSD (Partidul Social Democrat)- 43%

PNL (Partidul Național Liberal)- 27%

USR (Uniunea Salvați România) – 8%

ALDE (Alianța Liberalilor și Democraților) – 6%

PMP (Partidul Mișcarea Populară) – 5%

UDMR (Uniunea Democrată a Maghiarilor din România)- 5%

PRU (Partidul România Unită) – 3%

ANR (Alianța Noastră România) – 1%

PRM (Partidul România Unită) – 1%

Alții – 1%

Vezi aici candidații la alegerile parlamentare din județul tău!

2 Comments

2 Comments

  1. Aftaragaci EDUARD

    2016-12-02T20:39:22+02:00 at 20:39

    Buna seara. Am o mare nemultumire oameni buni. Apropo de sondajul de opinie politic inainte de alegeri realizat de dumneavoastra este inexact. Pe mine apropriatii mei , rudele mele,prietenii mei ,vecinii mei sau foarte multe persoane din Iasi nu a fost nimeni de la Avangarde sa ne intrebe ceva mai ales sa ne intrebe cu cine votam sau in cine avem incredere dintre persoanele din politica.Eu Eduard din Iasi si ceilalti avem marea pretentie de la sondajul de opinie Avangarde sa prezinte sondaje de opinie corecte si executate corect cu procente corecte care intradevar aceste procente sa prezinte realitatea din tara. Multumim anticipat.Astept un raspuns de la dumneavoastra.

  2. Aftaragaci EDUARD

    2016-12-02T20:36:06+02:00 at 20:36

    Buna seara. Am o mare nemultumire oameni buni. Apropo de sondajul de opinie politic inainte de alegeri realizat de dumneavoastra este inexact. Pe mine apropriatii mei , rudele mele,prietenii mei ,vecinii mei sau foarte multe persoane din Iasi nu a fost nimeni de la Avangarde sa ne intrebe ceva mai ales sa ne intrebe cu cine votam sau in cine avem incredere dintre persoanele din politica.Eu Eduard din Iasi si ceilalti avem marea pretentie de la sondajul de opinie Avangarde sa prezinte sondaje de opinie corecte si executate corect cu procente corecte care intradevar aceste procente sa prezinte realitatea din tara. Multumim anticipat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top