Connect with us
Ludovic Orban asigură din nou că alegerile parlamentare vor avea loc la data stabilită

Alegeri parlamentare

Ludovic Orban asigură din nou că alegerile parlamentare vor avea loc la data stabilită

Situația din România este din ce în ce mai dificilă, iar cazurile de infectare cu noul virus au crescut semnificativ și se mențin pe un trend ascendent. Lucrurile par să scape de sub control, mai ales după deschiderea școlilor și desfășurarea alegerilor locale din septembrie. Din acest motiv, mai multe voci susțin că alegerile parlamentare nu ar trebui să se desfășoare la 6 decembrie, însă autoritățile asigură că nu va fi făcută nicio schimbare a datei. Despre acest subiect a vorbit și Ludovic Orban.

Alegerile parlamentare nu vor fi amânate

Mai multe voci au cerut în ultima perioadă ca alegerile parlamentare să fie amânate, pe motiv că pericolul desfășurării unui alt scrutin este prea mare, mai ales că situația din România a degenerat. Cu toate acestea, Ludovic Orban i-a asigurat din nou pe români că data alegerilor nu va fi schimbată.

După ce PNL, partidul condus de Orban, a depus listele de semnături la Biroul Electoral Central, premierul le-a transmis românilor un mesaj important. PNL a depus la BEC 722.000 de semnături pentru listele de candidaţi la alegerile parlamentare.

El a declarat că românii ar vrea să scape cu orice preț de PSD, demonstrând acest lucru încă de anul trecut, motiv pentru care alegerile parlamentare de la 6 decembrie sunt unele decisive, ce nu trebuie să sufere nicio modificare. Astfel, PNL va face tot ce poate pentru a da românilor șansă să aleagă în decembrie.

Orban a acuzat PSD că încearcă prin orice mijloace să țină România noi şi impune noi reglementări care să dea peste cap România şi care să compromită şansele de dezvoltare ale țării prin împiedicarea desfășurării alegerilor parlamentare.

Degeaba vrea PSD să amâne alegerile. Vom lupta cu toate armele constituţionale şi legale pentru a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea, care a generat o majoritate toxică, care a distrus România şi care vrea să distrugă România. Pentru noi, orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, este o zi în care această majoritate poate să inventeze noi şi noi reglementări care să dea peste cap România şi care să compromită şansele de dezvoltare ale României pe termen mediu şi lung. Democraţia înseamnă alegeri, democraţia înseamnă puterea cetăţeanului de a decide cine să-l reprezinte, a declarat premierul.

Președintele a intervenit de mai multe ori pe acest subiect și a declarat că alegerile parlamentare nu vor fi sub nicio formă amânate, deoarece reprezintă un proces important. El este ferm convins că trebuie să aibă loc la data stabilită și speră că lucrurile vor reveni la normal cât de curând.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top