Connect with us
Traian Băsescu: „Fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD doi oameni care stiu să distrugă un partid”

Alegeri parlamentare

Traian Băsescu, atac direct la adresa PSD

Traian Băsescu a tras un important semnal de alarmă înainte de Alegerile Parlamentare de duminică. Fostul președinte a subliniat riscurile la care expun țara, cei care nu vin la vot.

În cadrul prezenței sale la emisiunea Adevărul Live, Băsescu a lansat o invitație tuturor românilor de a merge la vot. El își fundamentează cererea pe logica conform căreia social-democrații vor aresta voturile celor care absentează.

Traian Băsescu, atac direct la adresa PSD

Traian Băsescu nu s-a sfiit să înțepe mașinăria electorală a eternilor rivali de la PSD, pe care îi caracterizează drept prădători.

„Rog oamenii să aibă încredere în mine când le spun că cei care stau acasă dau un vot pentru PSD. Sper ca apelul meu să ajungă la ei pentru că este vital să iasă în număr mai mare la vot. Îi asigur pe români că cei care stau acasă, dau un vot pentru PSD. Vă garantez că asistaţii social se duc în orice condiţii la vot şi vor susţine PSD. Dar ţara asta nu este formată doar din asistaţi sociali. Dacă stăm acasă le dăm procente mari PSD-ului. Dacă mergem şi votăm PMP, cu certitudine votează un partid care nu o să lase PSD-ul să-şi înhaţe prada”, a afirmat preşedintele PMP.

Citește și:Alina Gorghiu, mesaj pentru români înainte de alegerile din 11 decembrie

Declarația lui Băsescu face o subtilă referire la alegerile precedente când, în județele de casă ale PSD-ului (Teleorman, Mehedinți) votau deseori persoane decedate.

Coincidență sau nu, mesajul fostului șef de la Cotroceni este extrem de similar cu cel transmis de Klaus Iohannis. Inclusiv actualul președinte a punctat importanța prezenței la vot pentru ca buletinele goale să nu fie bifate după preferințele partidelor.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top