Connect with us
Ilie Năstase a vorbit despre relația cu Donald Trump, noul președinte al SUA

Știri

Ilie Năstase a vorbit despre relația cu Donald Trump, noul președinte al SUA

Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai anilor 1970, a vorbit despre relația cu Donald Trump. Fostul tenismen a spus că l-a cunoscut pe noul președinte al SUA, Donald Trump, în perioada în care activa ca jucător de tenis.

„La New York, cât timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, îi place foarte mult tenisul. Nu lipsea într-o perioadă deloc. Apoi m-am împrietenit cu el, m-a tot invitat acasă la el, în Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. Îmi arăta cât de bine joacă tenis. Şi juca bine, ştie jocul, are un backhand curat”, a spus Ilie Năstase, potrivit mediafax.

„Doar nu o să-i zic domnule preşedinte!? Şi el îmi zicea Nasty, Nasty, Nasty… Donald, Donald!”, a mai spus el.

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii, care va fi investit în funcție pe 20 ianuarie 2017. După o cursă controversată și strânsă, Donald Trump a reușit să o învingă pe Hillary Clinton. Republicanul s-a bucurat de sprijinul unui număr de 274 de electori, iar democrata de 218 electori.

După ce a câștigat alegerile, Donald Trump le-a transmis americanilor că „dacă muncim împreună, vom reuși să reclădim această națiune și să reînviem visul american.”

Dacă în campanie Donald Trump și Hillary Clinton s-au atacat și și-au aruncat acuze grele, după terminarea alegerilor, cei doi au avut cuvinte pozitive unul la adresa celuilalt.

În primul discurs după înfrângere, Hillary Clinton a spus că l-a felicitat pe Donald TRump. În plus, ea a spus că speră că va fi un președinte bun pentru toți americanii.

Citește și: Donald Trump, discurs după câștigarea alegerilor: „Vom reînvia visul american”

Citește și: Barack Obama, primul discurs oficial după alegerea lui Donald Trump

De asemenea, și Barack Obama a ținut un discurs oficial după desemnarea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite ale Americii. El a spus că speră ca Donald Trump să păstreze același spirit de unitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top