Connect with us
Mihai Voropchievici - Adevaratele compatibilitati ale zodiilor

Știri

Mihai Voropchievici: Cum reacționeaza zodiile la luna sângerie

Mihai Voropchievici a vorbit despre cum ne afecteaza luna sangerie, in functie de zodie. Maestrul ne recomanda mare atentie si sa nu facem exces de zel in perioada lunii sangerie. 

BERBEC trebuie sa aiba mare atentie pe casa. In aceasta perioada trebuie sa se concentreze mai mult la locul de munca. Luna Sangerie va consuma mare parte din energia berbecilor.

TAUR devin nervosi, sunt surescitati si pot avea multe certuri cu membrii familiei. Pentru ei se recomanda sa faca schimbari gandite foarte bine.

GEMENI incep sa se destepte putin si sunt foarte intelingenti. Incep sa constate care sunt prietenii adevarati si care sunt mai putin prieteni. Cu alte cuvinte, se poate spune ca  incep sa discearna.

RAC Ei vor vedea clar tot ce conteaza pentru ei. Vor urma negocieri pentru bani mai multI, se vor impune in fata sefului pentru ca sunt constienti de faptul ca muncesc foarte mult.

LEU Ei vor vedea foarte clar ce au de facut in viata lor. Au parte de multe interactiuni, se intalnesc cu oameni si vor interactiona in modul control sex.

FECIOARA Fecioarele sunt sfatuite sa selectezete anturajul. Sa lase steagul putin mai jos, sa fie putin mai temperate si sa rezolve problemele prin multa meditatie.

BALANTA Vesti bune pentru balante. Vor comunica mai usor, ideile lor sunt apreciate si luate in considerare. Nu lasa pe nimeni sa le opreasca din ceea ce fac si sunt constiente de faptul ca urmeaza un castig substantial.

SCORPION Ei invata sa cunoasca oamenii, calatoresc foarte mult si vor afla sensul vietii. Urmeaza o perioada benefica pentru ei si vor avansa in cariera.

SAGETATOR Luna sangerie va aduce lucruri bune pentru sagetatori. Chiar daca vor avea calatorii scurte, vor obtine ceea ce vor.

CAPRICORN Sa nu mai fie incapatanati. Toate secretele ies la suprafata ca sa-si deschida sufletul si sa inteleaga multe lucruri. Urmeaza dialoguri lungi cu cei din jur. Vor pune mare accent pe bani.

VARSATOR Acesti nativi devin inovatori, originali, ies in evidenta la locul de munca, au parte de schimbari pozitive. Vor intemeia o familie sau vor decide sa intre intr-o noua relatie.

PESTI Pestisorii devin mai romantici, mai visatori, au un flux de energie benefica, sunt creativi si cauta placeri. Maxima atentie pe sanatate.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top