Connect with us

Zilnic

Horoscop 14 iunie 2021. Ziua de luni aduce provocări pentru zodii

Horoscop zilnic 14 iunie 2021 – previziuni complete pentru toate zodiile. Zodiile vor începe săptămâna confruntându-se cu mai multe provocări. Vezi în continuarea ce te așteaptă, în funcție de semnul sub care ești născut.

Horoscop luni 14 iunie

Berbec

Dozeaza-ti bine energia, pentru ca risti sa o epuizezi inainte de a incepe adevarata lupta. Nu intra in discutii aprinse care nu te privesc si fa-ti un plan inainte de a lansa ofensiva.

Taur

Te descurci mai bine decat multi altii sub presiune si ai marele talent de a intretine o atmosfera extrem de placuta la locul de munca. Cei din jur nu pot decat sa vada in tine un model.

Gemeni

Ai grija azi ce subiecte aduci in discutie. Adesea tinzi sa conduci conversatiile, asa ca ar trebui sa-ti asumi si responsabilitatea pentru urmari.

Rac

O zi echilibrata, in general. Va exista insa un moment mai tensionat, pentru ca ai de purtat o lupta, pe care nu o mai poti amana.

Leu

Ai grija la cine ridici tonul: pe cei slabi nu-i va schimba acest tip de manifestare, iar pe cei puternici doar ii va infuria. Nu vei obtine in niciun caz ceea ce doresti.

Fecioara

Tinzi sa stai departe de tot ce inseamna galceava, tensiune sau haos. Totusi, daca o persoana incearca sa te implice in situatii in care nu doresti sa intri, nu sta pe ganduri si impune-te.

Balanta

Daca ieri ai avut parte de un mediu propice intelegerii, azi exista potentialul unor situatii tensionate. Mergi pe varfuri, evita confruntarile si totul va fi bine.

Vezi și: Horoscop săptămânal 14 – 20 iunie 2021. Renasc 5 zodii

Scorpion

De obicei reactionezi puternic atunci cand te simti incoltit, atacat, insultat. Uneori, reactiile tale sunt exagerate. Azi, insa, ai tot dreptul sa reactionezi asa. Cei care te-au ranit merita tratamentul tau cu varf si indesat.

Sagetator

Te afli in postura de a media parti, situatii. Argumentele tale se dovedesc de neclintit, iar rezultatul va fi unul pozitiv. Spre seara, gasesti un partener excelent de conversatie, cu care vei petrece minute sau chiar ore de calitate.

Capricorn

Ti se ofera ocazia sa fii sef, lider, sa conduci un proiect, insa primul gand e sa refuzi, pentru ca nu vrei sa ajungi in situatia de a supara pe cineva. Fa-ti un calcul si revizuieste-ti atitudinea daca consideri ca poti avea parte de avantaje.

Varsator

Te simti nedreptatit in relatia cu cei din jur. Voiai ca faptele tale sa-ti aduca laude, recunoastere, iar lucrurile nu stau deloc asa. Te vei regasi abia spre seara, pe care o vei petrece intr-o atmosfera calda, de familie.

Pesti

Esti nehotarat azi, cu dispozitie schimbatoare si poti fi pus in situatia de a purta o discutie in contradictoriu, care nu-ti face deloc placere. Incearca sa stai pe langa semnele mai rezervate ale zodiacului, cum sunt fecioara, taur, rac sau sagetator, ca sa eviti tensiunile.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top