Top 5 cele mai intuitive femei ale zodiacului

Ultimul update: sâmbătă 16 februarie 2019 19:49 Data publicării: sâmbătă 16 februarie 2019 19:13

Varsator

Cele nascute in zodia Varsator sunt foarte exhuberante si ies imediat in evidenta. Pline de viata si extrem de energice, isi fac imediat simtita prezenta la o petrecere. Stiu insa ca din acel grup de oameni sa isi selecteze cu atentie prietenii, iar in asta le ajuta si intuitia inascuta pe care o au, cu ajutorul careia citesc imediat caracterul unui om si isi dau seama de adevaratele lui intentii. Drept pentru care isi permit sa fie mereu vesele, sa zambeasca mult si sa se bucure de viata.

Un lucru greu de trecut cu vederea la ele este logoreea pe care o au, pentru ca le place sa vorbeasca foarte mult despre orice, oricand, oriunde si cu oricine. In acest mod nimeni nu se poate plictisi alaturi de o femeie Varsator, pentru ca poate tine o conversatie pe orice subiect, dandu-si cu parerea si oferind sfaturi in stanga si-n dreapta.

Tot astfel atrag o multime de persoane in jur, care de cele mai multe ori se uita admirativ la ele si aproba ideile moderne si practice cu care acestea vin in discutie pentru a da un sens vietii. Aceste native au planuri marete, pe care si le indeplinesc cu usurinta.

Balanta

Nativele din Balanta au o personalitate foarte placuta. Cu toate acestea, in ciua semnul, sunt firi duale si este foarte posibil ca la un moment dat sa isi dea arama pe fata. Sunt greu de pacalit, deoarece au o intuitie foarte buna si sunt mereu preocupate sa mentina o atmosfera placuta in viata lor. Incantatoare, gratioase si atragatoare, acestea sunt constiente de toate atuurile lor si se folosesc de ele cu orice ocazie, in principiu pentru a nu li se vedea punctele mai putin bune.

Sunt inteligente si politicoase, stiu cum sa se poarte in societate si cum sa iasa nesifonate din multe incurcaturi. Iubesc sa fie inconjurate de lucruri scumpe si confortabile in timp ce flirteaza cu cine apuca, fara insa a intrece masura. Ceea ce cauta mereu intr-o relatie de lunga durata este stabilitatea, increderea reciproca si dezvoltarea emotionala iar intuitia le ajuta sa-si aleaga cel mai potrivit partener in acest sens, cu care sa imparta in mod egal responsabilitatile casei si pe care sa-l respecte orice s-ar intampla.

Berbec

Cand o femeie Berbec pare a fi prea agresiva si galagioasa trebuie sa inteleaga toata lumea ca acesta este doar felul lor de a fi, ca nimic grav nu s-a intamplat si nu sunt suparate de nici un fel, doar se exprima intr-un mod mai diferit decat celelalte femei. Acest lucru nu este neaparat unul negativ, deoarece astfel aceste native sunt mai usor de „citit”.

Cateodata le este greu sa isi recunoasca propriile emotii si se pot pierde cu firea usor din acest motiv, dar intuitia le ajuta mereu sa stie in fata cui se pot exprima liber si in fata cui ar fi mai bine pentru ele sa se abtina. Daca insa au suficient spatiu sa se exprime se calmeaza repede si redevin persoanele placute pe care le stie toata lumea.

Este foarte important ca cineva din afara sa nu considere prietenia cu aceasta zodie una garantata si sa lucreze constant la ea, pentru ca femeile sunt calde, pasionale cu un apetit sexual bogat si pareri bine intemeiate si evident ca isi doresc acelasi gen de partener sau prieteni.

Știri asemănătoare:

Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii