Connect with us
Află ce zodie ești în horoscopul Ameridian

Horoscop

Află ce zodie ești în horoscopul Ameridian

Horoscopul Ameridian este diferit de horoscopul indian, chinezesc sau cel indian. Iată ce zodie ești în horoscopul ameridian.

Ce zodie sunt în horoscopul Ameridian?

VIDRA
(20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE).
Vidrele sunt prietenoase, dar doar dacă le câștigi 100% încrederea. Au un mod propriu de a privi și a analiza lumea. Uneori sunt percepute ca firi dificile însă ceea ce îi face pe ceilalți să le ofere respect nu este ciudățenia felului lor de a fi ci intuiția și inteligența acestora.

LUPUL
(19 FEBRUARIE – 20 MARTIE).
Filozofic vorbind, lupul este zodia care suferă cel mai mult în viață și oferă iubire pentru că știe cum este atunci când nu o primește. Are în sânge puterea de a supraviețui și nu se dă bătut în fața niciunui obstacol.

ȘOIMUL
(21 MARTIE – 19 APRILIE).
Șoimii sunt liderii. Șoimul dă directivele și ceilalți le execută pentru că au încredere în capacitatea acestora de a preconiza anumite fapte. Șoimul este adeptul lucrurilor bine făcute și nu acceptă scuze în afara de cele care pot fi înțelese.

CASTORUL
(20 APRILIE – 20 MAI).
Castorul se poate adapta foarte ușor la lucrurile noi care apar în viață, având o fire aproape cameleonică. Sunt muncitori și harnici și țin foarte mult la familie și la cămin. Au un respect pentru intimitate care de multe ori atinge niște cote de religiozitate.

CĂPRIOARA
(21 MAI – 20 IUNIE).
Au capacitatea de a privi viața în cele mai ascunse detalii. Sunt iubitoare, grațioase și sensibile: cam asta ar fi descrierea pe scurt a căprioarelor din zodiacul amerindian. Căprioara reușește de multe ori să atragă privirile celor din jur cu ochii ei fermecători.

CIOCĂNITOAREA
(21 IUNIE – 21 IULIE).
Deși ciocănitoare bate toată ziua cu ciocul în lemn, din punct de vedere al zodiacului, nu ciocănește aproape deloc. Simbolistic vorbind, ciocănitoarea își ascunde secretul cu ajutorul ciocului în copaci, fiind cea mai de încredere persoană din zodiac.

SOMONUL
(22 IULIE – 21 AUGUST).
Persoanele născute în această perioadă, sub acest semn zodiacal amerindian, sunt foarte mândre de ceea ce sunt, au o natură electrizantă și pot să acapareze întreaga atenție prin simpla prezență.

URSUL
(22 AUGUST – 21 SEPTEMBRIE).
Ursul este o persoană foarte rațională, ale cărui cuvinte capătă greutate instantaneu. Urșii sunt printre cele mai inimoase animale din zodiacul amerindian, oferind protecție cu labele sale blănoase, fiind ca niște părinți pentru ce neajutorați.

CORBUL
(22 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE).
Corbul este o persoană energică și entuziastă, destul de echilibrateăîn raționament. Acesta poate vedea aura persoanelor din jur și dă semnale în legătură cu felul în care ar trebui să interacționezi cu ele (are o intuiție bine dezvoltată).

ȘARPELE
(22 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE).
Șarpele face totul în mod natural, nu poate fi bănuit de perfidie sau perversitate. Acesta a fost pedepsit de Dumnezeu și trebuie să se târască toată viața, iar acest lucru îl face mai temător ca aspect fizic.

BUFNIȚA
(23 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)
. Bufnița este destul de schimbătoare în comportament dar are harul de a te face să te îndrăgostești de ea din prima clipită. Este cea mai inteligentă ființă din zodiacul amerindian, reușind să surprindă pe toată lumea cu ideile sale.

GÂSCA
(22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)
. N-ai să vezi persoană mai ambițioasă decât gâsca din zodiacul amerindian. Își face loc printre toate celelalte păsări și scoate limba ascuțită pentru a ajunge în față. În viața de zi cu zi, este o persoană care dă din coate până ajunge în primul rând.

Știri asemănătoare:

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top