Connect with us
Horoscop Cristina Demetrescu august 2018. Cine are o lună aglomerată

Știri

Horoscop Cristina Demetrescu august 2018. Cine are o lună aglomerată

Horoscop Cristina Demetrescu august 2018. Astrologul a făcut previziunile lunare pentru ultima lună a acestei veri.

Cristina Demetrescu anunță o perioadă aglomerată pentru unii nativi, dar și succes pentru alte zodii. Iată horoscopul lunar al acesteia.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2018 – zodia Berbec

Pentru Berbeci este o luna aglomerata, plina, cu multe sarcini, responsabilitati, duse pana la extrema datoriei.

Se simt impovarati, ca si cum „trebuie” sa se ocupe de probleme ale altora sau de situatii care-i vizeaza mai ales pe cei din jur.

Cumva, Berbecii simt sa se sacrifice pentru a ajuta la vindecarea cuiva sau salvarea lui.

Pot avea rezultate foarte buna in sectorul muncii, daca isi vad doar de treaba lor, nu raspund la atacuri, nu se lasa distrasi de invidii, informatii false si zvonuri.

Cu cat sunt mai discreti si atenti, cu atat mai castigati.

E necesar sa fie atenti si la sanatate, in aceasta luna ar fi bine sa schimbe ceva in dieta lor si in programul zilnic.

Minunata este zona iubirii si a creativitatii. Berbecii jubileaza, au parte de experiente fericite, fie pentru ca iubesc cu toata inima, fie pentru ca descopera bucuria de a face ceva nou, a crea ceva ce le place, a investi mai multa pasiune in propria viata.

Le poate creste inima si datorita unor succese pe care le au copiii lor.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2018 – zodia Taur

Zona iubirii Taurilor este tranzitata de multe planete in aceasta luna, semn ca in aceasta zona de viata multe se fac si desfac, se discuta, se analizeaza si, in final, se aleg.

Exista oportunitati amoroase pentru Tauri, la fel cum exista sanse pentru proiecte bune, profitabile.

Totusi, Taurii e necesar sa fie prudenti, sa faca pasi mici si sa se asigure ca nu se iluzioneaza ori cred prea multe povesti frumoase care nu au nicio baza reala. Exista risc de iluzii, jocuri duble, neautenticitate.

In alta ordine de idei, Taurii se vor simti bine in casa lor, in familie, poate si cu ajutorul unor imbunatatiri pe care le aduc acum spatiului in care locuiesc sau structurii familiei.

Pot avea succese profesionale, mai ales Taurii care muncesc de acasa sau au afaceri de familie. Au sustinere financiara pentru demersurile pe care aleg sa le faca in plan imobiliar si in zona afacerilor. Pot finaliza o tranzactie avantajoasa, de exemplu.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2018 – zodia Gemeni

Au energie, mai multa hotarare, entuaziasm si elocventa. Totusi, exista risc de conflicte, excese de tot felul si situatii tensionate, care pot sa aiba impact si asupra starii de sanatate.

Asadar, Gemenii e bine sa fie prudenti, sa ia lucrurile mai usor, sa reactioneze cat mai putin si cat mai intelept. De asemene, e bine sa se ocupe de starea lor de sanatate, sa ia masuri pentru rezolvarea unor disfunctii sau afectiuni mai vechi.

In alta ordine de idei, din punct de vedere romantic, afectiv, relational, sunt premize foarte bune si frumoase, pentru Gemenii aflati in relatii serioase.

Acum se iau hotarari importante im doi, se pot construi fundatii sanatoase pe termen lung, cu mai multa claritate si cu realizari comune.

Un alt aspect activat acum este cel legat de munca si bani, prima jumatate a lunii fiind profitabila pentru Gemeni, cu oportunitati de expansiune si castig.

Unii Gemeni, vor face schimbari legate de casa, locuinta, bunuri, avere. Nu le mai place unde stau, ii deranjeaza tot felul de detalii care s-au adunat si le-a umplut paharul, asa ca acum pot lua decizia sa schimbe, sa renoveze sau sa se mute ori sa investeasca.

Citește continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Horoscop AUGUST 2018: O lună plină de încercări pentru 3 zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top