Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii călătoresc, au multe invitații de onorat, dar și chef de distracție. Relația cu rudele este excelentă, dar în plan profesional pot să apară blocaje.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Taur pune accent pe câștigurile materiale ale nativilor și pe relațiile excelente ale acestora cu familia. Norocul în plan financiar le va surâde nativilor Taur în primele 3 săptămâni ale lunii, când Soarele se va afla în zodia Gemeni și în ”casa Banilor” din astrograma lor.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

În ”casa Banilor” va avea loc și Luna Nouă din data de 13 iunie, care le va aduce Taurilor șansa de a găsi noi surse de venit sau de a obține o mărire de salariu la actualul job. De asemenea, Taurii pot semna contracte de colaborare avantajoase, mai ales că, din 12 iunie, planeta Afacerilor, Mercur, va acționa în sectorul Contractelor, călătoriilor și comunicării din astrograma lor.

În data de 14 iunie, Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, va intra în zodia Leu și va aduce mai multă armonie în viața de familie sau îi va mobiliza pe nativi să își reamenajeze locuința.

În data de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și va dinamiza sectorul Comunicării din astrograma Taurilor. Aceștia vor călători mai mult, vor avea mai multe invitații de onorat și mai mult chef de vorbă și de distracție.

În ziua de 27 iunie, Marte, planeta Acțiunii, va intra în mers retrograd în zodia Vărsător și în ”casa Carierei” din astrograma Taurilor. Timp de două luni de zile, Marte retrograd va aduce blocaje sau situații care vor cere o nouă abordare sau chiar o reorientare profesională.

Dar, până în 27 iunie, Marte va accentua dorința și capacitatea Taurilor de a învinge în competiții, curajul de a-și impune punctul de vedere și abilitatea de a-i motiva și conduce pe alții.

În ziua de 28 iunie va fi Lună Plină în zodia Capricorn, moment excelent pentru Taurii care doresc să călătorească sau să muncească în străinătate, pentru cei interesați de cursuri de perfecționare sau pentru cei care au de rezolvat probleme juridice.

În 29 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Gemeni (pe care o patronează) și în ”casa Familiei” din astrograma Taurilor. Va urma o perioadă în care Taurii vor fi interesați de tranzacții imobiliare sau vor dori să își viziteze rudele sau să lucreze de acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top