Connect with us
Horoscop Minerva 19-25 august CAPRICORN. Ai o stare de sănătate mult mai bună

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – CAPRICORN

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – CAPRICORN. În ciuda faptului că în februarie cea mai eergică planetă personală este în Capricorn, deci va avea o poziție extrem de favorabilă fiind în exaltare, totuşi, perioada va fi destul de calmă, chiar moderată aş spune, continuând tendințele din ianuarie.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Este bine să subliniem că o astfel de situație nu va fi chiar doza de energie a nativului în Capricorn – mulți se vor aștepta la acțiune, la activitate și la punerea în aplicare a planurilor!

Cu toate acestea, vor înțelege aproape imediat că în acest moment circumstanțele facilitează o strategie complet diferită de cea de până acum.

Ceva ce au planificat pentru această lună va fi amânat, ceva va deveni irelevant. Dintr-o dată, vor avea o mulțime de timp liber și cu siguranță va trebui să-l petreacă într-un fel, dar cum îl petrec, bine sau nu, depinde de ei.

În domeniul muncii se pot aștepta la noi perspective, iar în domeniul relațiilor personale, ar putea lua cu siguranță anumite decizii radicale. Timpul va fi de partea lor, iar multe acțiuni nu vor necesita promptitudinea cu care s-au obișnuit.

După 2017, care a fost luminos și eficient din toate punctele de vedere, această perioadă poate părea foarte liniștită, dacă nu chiar lentă. Ei bine, trebuie doar să îşi ajusteze programul! Semnul lor nu va avea altă alegere, mai ales că această lună nu intenționează să fie nici măcar ușor negativă.

Domeniul finanțelor și afacerilor va fi, în general, favorabil în februarie pentru ei, dar după cum vor vedea, şansele lor vor fi serios limitate. Cu alte cuvinte este puțin probabil să găsească un nou loc de muncă, sarcinile curente nu vor avea finalitatea aşteptată indiferent de efortul pe care îl depun.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – CAPRICORN

Dar această situație poate fi văzută din două perspective și nu neapărat negative. Pot folosi acest timp pentru a rezolva toate problemele secundare, pentru a citi şi a reciti proiectul până când devine impecabil, ca să obțină beneficii majore mai târziu.

Pentru oamenii de afaceri Capricorn, luna aceasta nu va fi deloc plictisitoare, pentru că încă din primele zile, își vor găsi locul şi rolul în această conjunctură. Va fi un moment bun pentru a căuta noi parteneri, pentru a face unele oferte majore axate pe perspective viitoare.

Cu alte cuvinte, în februarie ar fi bine să facă tot ceea ce nu necesită o dezvoltare unidirecţională, care nu are nevoie de prea multă atenție acum. Și, de fapt, asemenea probleme sunt în majoritate covârșitoare, pentru că noi nu știm cum să le separăm de agitația zilnică.

Cât despre cei care nu au propria lor afacere, astrele îi sfătuiesc să se bucure de situație. Și dacă nu sunteți de acord cu ceva – să nu se abată, să nu acționeze de capul lor, să nu accepte obedienţa, să nu se împotrivească.

Marte îi va sprijini și probabil le va permite să câștige mai mult timp pentru acasă. Dar un astfel de rezultat le va cere să joace un joc subtil, nu trebuie să împingă, ci trebuie să fie insistenţi, în mare măsură în funcție de circumstanțe.

În ceea ce privește aspectul romantic nu se întrevede nicio întâlnire specială, dar li se garantează o anumită diversitate. Datorită faptului că Saturn va fi acum liderul astral al elementelor de pământ, pot reveni cu ușurință la problemele vechi, care au rămas fără o soluție cocretă sau de neatins.

Februarie, moment bună pentru repararea greșelilor

Cu alte cuvinte, februarie va fi luna ideală pentru rectificarea greșelilor din trecut. Sigur, acest lucru se va referi în primul rând la greșelile legate de iubirile lor. Să nu le fie teamă să recunoască dacă s-au înșelat, să nu îşi ascundă emoțiile, deși probabil sunt obișnuiți să facă asta.

Atât cei căsătoriți, cât și cei care sunt încă singuri nu vor fi atinși de nimeni acum, decât dacă vor ei să se implice în ceva. Deci, pot să îşi dedice timpul rezolvării problemelor personale.

De asemenea, ar putea merge mai departe și pot face față problemelor altcuiva în afară de ale lor. Este posibil ca, în anumite situații, oamenii din jurul lor să îi ajute la ceea ce trebuie făcut și, din fericire, în majoritatea cazurilor vor avea dreptate.

Dar ei decid în ce măsură trebuie să se implice într-o chestiune specială care nu îi privește personal. Un rezultat negativ este puțin probabil, dar dacă nu sunt pregătiţi corespunzător, şi-ar putea risipi puterea fără a obține niciun fel de rezultat.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top