Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Fecioară

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Fecioară. Banii vin în viața voastră

Horoscop Minerva martie 2019 Fecioară – În martie nativii Fecioară vor trebui să rezolve câteva probleme cu adevărat presante care nu sunt legate numai de propriile lor perspective.

Are sens să se concentreze pe muncă pentru că abilitățile lor vor fi cu adevărat remarcate. Responsabilitatea lor va crește proporțional, deci să-şi rezerve timp pentru a lua câteva decizii deosebit de importante. Se pare că şi stăpânul lor, Mercur, va juca unul din rolurile sale principale în ceea ce li se va întâmpla.

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Fecioară

Acest fapt le va oferi câteva avantaje excepționale, încă o dată, în muncă sau în bunăstarea financiară. Asta nu înseamnă că nu trebuie să dea atenţie vieţii lor sentimentale.

Dimpotrivă, să încerce să iubească și să fie iubiți! Doar să nu pună accent pe emoții, să nu lase emoțiile să le călăuzească viața, deoarece ar putea să se pomenească în mijlocul unor situații complicate. În acest moment, mintea limpede și dezangajarea detașată sunt principalii săi aliați.

Horoscop Minerva toate zodiile

Martie, de asemenea, este o lună bună pentru creșterea încrederii în sine. Multe lucruri vor funcționa așa cum le-au planificat. Să se aştepte la dinamism şi motivaţii puternice.

În același timp, nu toți factorii vor lucra în favoarea lor pentru a le asigura pe deplin succesul personal și cel de echipă. S-ar putea să existe unele probleme legate de comunicare, din cauza poziției nefavorabile a lui Neptun. Dar lucrurile menționate anterior nu vor avea loc la serviciu, ci mai degrabă în timpul liber.

Să o ia mai ușor și să fie ei înșişi – această atitudine va fi mai mult decât suficientă pentru a depăși unele situații complicate.

Din perspectiva veniturilor personale, martie, le va permite Fecioarelor să-și consolideze sau să-și reconsolideze poziția. Bineînțeles, faptul că nu sunt foarte mulțumiţi de situația lor actuală este de înțeles, mai ales că induce dorința care îi împinge înainte. Această dorință va fi crucială și vor trebui să se concentreze asupra acesteia.

Chiar dacă au colegi invidioşi, nu vor exista obstacole pe parcurs. Să nu facă prea multe comentarii personale, ci doar să continue să facă ceea ce intenționează să facă. Dacă au o afaceri, să aibă grijă. Dacă nu au încredere în cineva, să le-o spună direct și deschis.

Să le demonstreze tuturor că pot fi un adevărat lider şi să meargă mai departe. Să-i adune în jurul lor, pe cei mai oneşti și să facă tot ce trebuie făcut. Acesta este cel mai bun moment pentru realizarea proiectelor, pentru semnarea unor contracte importante și pentru analizarea evenimentelor trecute. Deci, să nu piardă timpul, în special, luând în considerare faptul că probabil circumstanțele nu le vor oferi mai mult timp pentru ei.

În cazul în care sunt angajaţi, situația s-ar putea sfârși prin a juca în favoarea acestora chiar și fără participarea lor directă. Doar să se asigure că se uită în părțile cât de des pot și să fie atenţi. Normal, vor lucra foarte mult, pentru că toate lucrurile bune vin la ei, dar nu pentru ochii lor frumoşi, ci pentru depun eforturi.

În această etapă toate eforturile lor vor vor avea un impact puternic în viața reală. Și vor avea o înțelegere exactă a tuturor consecințelor posibile. Principalul lucru este să nu le fie rușine de abilitățile pe care le au şi să rişte să nu obțină libertatea dorită.

În timp ce este independent, numai independența judecății lor le poate oferi avantaje speciale.

După cum probabil au înțeles deja, viața lor privată nu va juca un rol principale în martie. Deși este evident că Fecioara trebuie să se concentreze asupra muncii, aceasta nu înseamnă că îşi poate neglija în totalitate familia și sentimentele. Bineînțeles, le pot acorda o atenție deosebită. Dar este cel mai bun lucru?

Feciaorele căsătorite pot aștepta cu perioade relativ pașnice, dar semnificative, care vor fi caracterizate de anumite neînțelegeri, în special din partea lor. Cu alte cuvinte, de data aceasta nu chiar totul va fi o aparenţă. Unele treburi ascunse vor rămâne probabil ascunse și nu vor avea nici o legătură cu ei.

Nu vor afla despre ele, dar ceva îi va face să se simtă suspicioşi și atunci este mai bine să nu se apropie de acele stări sufleteşti. Să se decidă asupra lucrurilor și asupra modului în care aceste lucruri sunt importante pentru ei. Dar, în acelaşi timp, să încerce să rămână constanţi.

Pe de altă parte, să încerce să fie pe deplin conștienți de tot, deoarece nu toate lucrurile pe care le fac se dovedesc utile cu adevărat. Și nu toată lumea care pare să aibă nevoie de ajutorul lor chiar are nevoie de asta. Aceste momente ar putea fi destul de confuze pentru Fecioarele singure.

Trebuie să fie mult mai atenţi și mai precauţi pentru a se ține departe de situații cu consecințe imprevizibile. Sfatul cheie este destul de simplu: nu lăsaţi sentimentele sa vă ghideze si nu vă grabiţi să judecaţi totul prin prisma emoţiilor.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top