Connect with us
Horoscop de weekend 31 martie - 1 aprilie 2018. O zodie găsește o idee care o îmbogățește

Horoscop

Horoscop de weekend 31 martie – 1 aprilie 2018. O zodie găsește o idee care o îmbogățește

Horoscop de weekend 31 martie – 1 aprilie 2018. O zodie găsește o idee care o îmbogățește.

Berbec

Sâmbătă: Oamenii cu care te întâlnești astăzi nu sunt pe placul tău și nu te simți prea confortabil în jurul lor. Evită discuțiile fără substanță și gândește-te mai bine la planurile tale. Ești singura persoană care știe mai bine ce îi trebuie în viață.

Duminica: Ascultă-ți intuiția și lasă pe altă zi planurile pe care le aveaii făcute pentru astăzi. Te așteaptă o săptămână de foc la serviciu. Pregătește-te pentru un volum mare de muncă, pentru că la finalul săptămânii vei avea numai satisfacții.

Taur

Sâmbătă: Persoanele din jurul tău te inspiră, te fac să îți dorești să vrei mai mult. Stai mai des lângă oameni determinați, pentru că te ajută să te descoperi mai bine și să ai succes. Nu trebuie să îți fie teamă să ceri ajutorul.
Sâmbătă

Duminică Ai mare noroc cu prietenii tăi, care știu întotdeauna să te scoată din orice pasă proastă. Vei avea o zi liniștită și extrem de relaxantă în preajma lor, poate chiar vă faceți planuri pentru sărbătorile care vin.

Gemeni

Sâmbătă: Ești pus la încercare astăzi de către cineva pe care îl cunoști. Testul la care vei fi supus s-ar putea să îți testeze limitele și să îți arate cât de puternic ești. Nimeni nu e mai bun ca tine astăzi!

Duminică: Trăiești momente de vis alături de persoana iubită. Poate ieșiți în oraș, ai parte de o surpriză și vei fi în centrul atenției. Bucură-te de aceste momente, pentru că le meriți din plin.

Rac

Sâmbătă: Ești în fața unui moment în care trebuie să iei o decizie, să faci o alegere hotărâtoare pentru viitorul tău. Ai mare grijă ce alegi și pe cine alegi să îți fie aproape.

Duminică: Renunță la lenevit și plimbă-te puțin, dezmorțește-ți corpul și mintea. Nu merită să îți faci griji pentru zilele care vor urma, deoarece sunt liniștite.

Leu

Sâmbătă: Toate lucrurile la care te gândești astăzi sunt cu un pas mai aproape să devină realitate. Parcă toate ușile și drumurile ți se deschid, ai grijă ce îți dorești.

Duminică: Lucrurile merg excelent pe toate planurile, nu ai mai traversat de mult timp o asemenea perioadă, așa că trebuie să te bucuri din plin de tot ce ai și de persoanele pe care le ai alături de tine și care te apreciază.

Fecioară

Sâmbătă: Astăzi, orice lucru la care te gândești s-ar putea transforma într-o afacere profitabilă pentru tine. Ai curaj și mergi pe drumuri pe care nu ai mai mers până acum, căci sunt de bun augur pentru tine. Azi ai putea primi și o sumă mare de bani.

Duminică: Dau roade toate momentele grele în care ai pierdut ore întregi pentru visul tău. Rezultatele încep să apară și acest lucru te bucură foarte mult. Nimic nu a fost în zadar până acum. Munca grea îți este, în sfârșit, apreciată.

Balanță

Sâmbătă: Nu are rost să continui pe un drum pe care simți că nu primești nimic și nu afli nimic nou. Oprește-te la timp înainte de a regreta timpul pe care l-ai pierdut până acum.

Duminică: Dacă ai luat deciziile potrivite, ar trebui să te gândești ce vei face mai departe. Pentru că schimbarea bruscă s-ar putea să te bulverseze puțin.

Scorpion

Sâmbătă: Ești nerăbdător de tot ce se întâmplă în jurul tău. Îți place să faci parte din locuri și din grupuri care te impulsionează și te fac să dai tot ce este mai bun.

Duminică: Ești atras ca un magnet de o persoană astăzi. Ți se pare cea mai interesantă persoană pe care ai văzut-o în ultima perioadă. Vei avea o zi interesantă aflând mai multe lucruri despre ea.

Săgetător

Sâmbătă:  Primești o veste bună astăzi, care merită sărbătorită așa cum se cuvine, alături de cei dragi. Viitorul sună bine pentru tine și pentru cei din jurul tău și vă faceți multe planuri în legătură cu ceea ce urmează.

Duminică: Ziua pornește în aceeași manieră ca sâmbătă. Continuă discuții plăcute cu cei dragi și ai parte de o zi extrem de relaxantă.

Capricorn

Sâmbătă: Astăzi faci calcule peste calcule legate de bani. Trebuie să fii ceva mai cumpătat, pentru că ai cam exagerat în ultima perioadă cu lucrurile pe care le-ai cumpărat.

Duminică: Ar fi bine să renunți astăzi la ieșiri, pentru că ispita de a mai cumpăra ceva este una foarte mare. Iar dacă ai în jurul tău persoane care sunt la fel ca tine, riscul ca zilele următoare să rămâi fără bani este uriaș.

Vărsător

Sâmbătă: Ai de luat o hotărâre importantă, care nu mai suferă amânare. Este azi sau niciodată. Vei ști ce ai de făcut odată ce vei cere sfatul cuiva drag.

Duminică: Ai nevoie de multă liniște astăzi și simți nevoia sa stai puțin singur cu gândurile tale. Îți va prinde foarte bine să stai puțin fără să auzi ce se întâmplă în jurul tău.

Pești

Sâmbătă: Azi petreci ziua cu persoane dragi, te odihnești și ai parte de multe surprize. Simți nevoia de asemenea momente, iar prietenii și familia îți sunt alături.

Duminică: Modul în care te comporți astăzi s-ar putea să îi supere pe cei din jur, așa că ai mare grijă ce faci și cum vorbești.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă de provocări
Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 26 martie – 1 aprilie 2018. Vai de săracii Tauri!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top