Connect with us
Horoscop săptămânal 2 - 8 aprilie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă de provocări

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă de provocări

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Oana Hanganu. Berbecii muncesc și pentru colegii care trag chiulul, Racii se retrag din relații în care nu sunt apreciați cu adevărat. Ce se întâmplă cu restul zodiilor.

Astrele au pregătit o perioadă provocatoare. Berbecii muncesc și pentru colegii care trag chiulul, în timp ce Racii se retrag din relații în care nu sunt apreciați cu adevărat. Află ce se întâmplă cu restul zodiilor.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 anunță o perioadă provocatoare pentru toate zodiile, din cauza ”conjuncției” dintre Marte și Saturn și a aspectelor tensionate de ”careu” dintre Mercur retrograd, pe de o parte și Marte și Saturn pe de alta.

Planetele Marte și Saturn se află în zodia Capricorn și în data de 2 aprilie vor acționa în tandem: Marte aduce acțiune, îndrăzneală, spirit de inițiativă, dar Saturn cere prudență, răbdare și responsabilitate, iar mulți nativi vor avea senzația că bat pasul pe loc.

Și cu cât se vor lăsa dominați de enervare, supărare sau frustrare, cu atât vor avea mai mult de pierdut. Conjuncția Marte-Saturn din 2 aprilie își va pune amprenta nu doar pe această săptămână, ci și pe restul lunii aprilie.

Aspectele tensionate dintre Mercur  retrograd, aflat în zodia Berbec și planetele Marte și Saturn vor provoca tensiuni și în cupluri.

Și în profesie sau afaceri, pentru că mai toată lumea va avea convingerea că deține adevărul și va încerca să își impună punctul de vedere, chiar cu riscul de a încălca reguli, ierarhii sau principii și de a nemulțumi persoane care reprezintă autoritatea (părinți, profesori, lideri de grup, șefi, patroni).

Din păcate, astfel de  ieșiri nu vor aduce nimic bun și nu puțini sunt cei care își pot ”tăia craca de sub picioare” sau pot rata oportunități extraordinare, fără să „lase loc de Bună ziua”.

În această săptămână câștigă doar cei care renunță la orgolii și acționează cu mult tact și cu prudență.

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Oana Hanganu: Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Berbecii refac acte sau proiecte sau trebuie să muncească și pentru colegi care trag chiulul dar apar la momentul de bilanț pentru a  primi laude nemeritate. În plan financiar, apar restricții și, de aici, tensiuni în cuplu…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii au senzația că nu se mai pot baza pe nimeni și pe nimic. Informații furnizate de ”oameni de bine” pot zdruncina încrederea în partener sau pot provoca probleme în relația cu șefii și colegii. Ar trebui să nu dea crezare nimănui și să verifice tot ce li se spune…Citește aici horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii sunt mult prea ”prinși” cu problemele de la serviciu sau cu demersurile necesare pentru consolidarea carierei și nu mai au nici timp, nici chef, nici energie pentru nimic altceva. Nici măcar pentru persoana iubită…Citește aici horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii își evaluează relațiile (inclusiv relația sentimentală) și vor să se retragă din cele în care nu sunt apreciați cu adevărat. În weekend, intră într-un nou cerc social care îi va ajuta și încuraja să își pună în valoare experiența și cunoștințele…Citește aici horoscopul complet pentru Rac!

Leii care sunt nemulțumiți pentru că șeful direct pare că le ignoră meritele trebuie să aibă răbdare. În curând vor primi o ofertă excelentă de la o firmă concurentă sau vor fi apreciați de o persoană foarte importantă și totul se va schimba în bine…Citește aici horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele singure care călătoresc în străinătate își pot întâlni marea iubire. Cele care au relație, trec printr-o perioadă complicată, cu probleme financiare sau reproșuri reciproce privind cheltuielile sau cu opinii diferite privind problemele unui copil…Citește aici horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele ar trebui să nu apeleze la credite în această perioadă, indiferent dacă au nevoie de mai mulți bani pentru cadouri de Paști sau pentru amenajarea locuinței. În familie, risc de ceartă din cauza unei probleme administrative sau patrimoniale…Citește aici horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii au de partea lor planeta Iubirii, aflată în sectorul Mariajului din astrogramă. În relațiile ”cu vechime” se poate reface armonia de la început dacă partenerii depășesc problemele de comunicare, frustrările neexprimate, gelozia sau suspiciunea…Citește aici horoscopul pentru Scorpion!

Săgetătorii care cer, acum, o mărire de salariu se pot lovi de refuzul șefilor. Aceștia vor folosi, drept argument, lipsa resurselor financiare sau vor dori să impună, în schimb, responsabilități suplimentare, cu care nativii nu vor fi de acord…Citește aici horoscopul pentru Săgetător!

Capricornii se simt copleșiți de probleme și responsabilități în afaceri sau profesie. În iubire, însă, norocul este de partea lor. Cei care au o relație se bucură de afecțiune și armonie, iar cei singuri au parte de oportunități sentimentale…Citește aici horoscopul pentru Capricorn!

Vărsătorii care se mobilizează rapid pot transforma provocările profesionale în oportunități. De exemplu, cei care preiau, din mers, un proiect la care renunță un coleg, chiar dacă asta înseamnă muncă în plus, pentru repararea greșelilor acestuia…Citește aici horoscopul pentru Vărsător!

Peștii sunt promovați sau premiați la actualul loc de muncă, iar în plan personal, scapă de eventualele tensiuni din cuplu. Nativii singuri își pot întâlni sufletul-pereche ocazia unui eveniment la care iau parte; deci ar trebui să onoreze invitațiile primite…Citește aici horoscopul pentru Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top