Connect with us
marte în săgetător

Horoscop

Marte în Săgetător: Bucurie mare pentru 4 zodii! Ce pățeșc ceilalți nativi!

Marte intră în Săgetător în data de 26 ianuarie și va rămâne aici până în 17 martie.

Marte în Săgetător va amplifica interesul și lupta pentru adevăr, va accentua spiritul de aventură și ne va ajuta să ne apărăm ideile și convingerile și să facem pașii necesari pentru a obține succesul dorit, susține astrologul Oana Hanganu.

Iată cum influențează Marte în Săgetător zodiile

Pentru Berbeci va începe o perioadă plină de dinamism, cu multe șanse de a călători sau de a colabora cu persoane din străinătate.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat între planeta Comunicării, Mercur și Uranus, aflat în zodia Berbec. Nativilor Berbec li se cere să evite certurile și, dacă au ceva de spus, să își aleagă cu grijă cuvintele.

Pentru Tauri, Marte în Săgetător înseamnă mai multă pasiune în cuplu, dar și mai multă gelozie. Pentru cei singuri, farmec personal și interes pentru aventuri sentimentale.

Aflat în Săgetător, Marte va influența casa Banilor altora din astrograma generală a zodiei Taur. Iar asta înseamnă că nativii pot acționa, cu succes, pentru a obține credite sau alte finanțări.

Marte le cere Gemenilor să facă primul pas în relații (sentimentale sau profesionale), să spună și să apere adevărul, să își susțină ideile și opiniile.

Totuși, Marte poate provoca și conflicte, ziua cea mai vizată fiind cea de duminică. Atunci, un prieten poate poate fi “mărul discordiei” în cuplu sau   Gemenii vor fi tentați să petreacă prea mult timp cu prietenii și prea puțin timp cu familia. Iar de aici, tot soiul de probleme…

Pentru Raci, Marte în Săgetător va acționa în sectorul Profesiei din astrogramă și le va da nativilor mai multă ambiție și energie.

Până în martie, Racii vor fi ajutați de Marte să facă schimbările dorite în plan profesional, dar și în stilul de viață sau rutina zilnică. Acum ei pot începe să facă sport sau să își modifice regimul alimentar.

Marte în Săgetător va dinamiza viața sentimentală a Leilor și le va accentua creativitatea, va amplifica spiritul de aventură și îi va încuraja pe nativi să pună pasiune și suflet în tot ceea ce fac.

Dar Leilor li se cere să nu își neglijeze obligațiile deja asumate.

Pentru Fecioare, va începe o perioadă în care atenția se va îndrepta spre casă (de exemplu, spre lucrări de amenajare) și familie (de exemplu, demersuri pentru apărarea patrimoniului sau pentru tranzacții cu terenuri și case).

Comunicarea cu ceilalți primește, din 26 ianuarie, un important imbold, prin intrarea planetei Marte în Săgetător și în sectorul Comunicării din astrograma Balanțelor, iar asta înseamnă mai multe invitații de onorat, mai multe întâlniri, mai multe călătorii.

Și perioada aceasta va dura până în 17 martie, când Marte va intra în Capricorn.

Pentru Scorpioni va începe o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, mai ales că Marte este planeta care îi patronează.

Scorpionii vor câștiga bani șivor avea succes în plan profesional dacă își vor respecta obligațiile și responsabilitățile asumate.

În data de 26 ianuarie, Marte, planeta Acțiunii, va intra în Săgetător, unde va rămâne până în 17 martie. În tot acest timp, Săgetătorii vor creiona planuri îndrăznețe  pe care le vor transforma în realitate pentru că Marte va fi principalul lor aliat.

Nici cu banii nu vor sta rău  în această săptămână pentru că în casa Banilor din astrograma lor se vor afla Soarele și Venus, “Micul Benefic” din astrologie.

Aflat în Săgetător, Marte poate repune pe tapet vechi probleme sau restanțe pentru care Capricornii vor avea de găsit soluții. Sau poate scoate la iveală secrete din trecut, care vor afecta relația nativilor cu partenerul de viață sau cu unii colaboratori.

Marte “planeta Războiului” poate să provoace tensiuni în relația nativilor cu unii prieteni sau colaboratori apropiați. Dar Marte este și “planeta Acțiunii” și poate intensifica dorința Vărsătorilor de a “ieși în lume”, de a se promova și de a-și extinde rețeaua profesională.

Cu Marte în casa Carierei, Peștii vor fi mai ambitioși, mai combativi în apărarea intereselor personale financiare și mai eficienți în consolidarea statutului profesional.

Pentru ei, săptămâna se va încheia cu intrarea Lunii în zodia Rac și în casa Iubirii, eveniment care le va amplifica sensibilitatea, romantismul și disponibilitatea de a oferi și primi iubire.

Citește și: Horoscop lunar ianuarie 2018 Oana Hanganu. Capricornii, vedetele lunii. Gemenii, marii norocoși

Citește și: Zodia pentru care Jupiter va face MINUNI în 2018!

Citește și: Zodiile care au succes în carieră în 2018. Nimic nu le poate sta în cale

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top