Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Fecioară - Oana Hanganu.  

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Fecioară – Oana Hanganu.  Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă excelentă pentru călătorii și distracție împreună cu prietenii, iar în plan sentimental, nostalgie, romantism și discreție, dar și posibile aventuri pentru nativii singuri.

Romantismul, nostalgia și discreția în iubire sunt ”încurajate” de intrarea planetei Iubirii în zodia Rac și în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma generală a Fecioarelor.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Venus va intra în Rac în ziua de 14 iunie și, până în iulie, va aduce și oportunități amoroase pentru nativii singuri, mulți dintre ei fiind tentați să înceapă o relație secretă sau să trăiască o aventură de-o vară.

Dar pentru Fecioare deosebit de important este tranzitul lui Mercur pentru că această planetă le patronează. Iar Mercur va intra în zodia Rac în ziua de marți, 12 iunie și, până spre sfârșitul lunii, va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Fecioarelor.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Astfel, săptămâna 11-17 iunie va fi potrivită pentru legarea de noi prietenii, pentru distracție și călătorii alături de prietenii vechi și pentru discutarea planurilor de viitor împreună cu aceștia.

Planurile de viitor se pot referi la afaceri comune sau la schimbările pe care Fecioarele și le doresc în viața profesională. Iar Luna Nouă din data de 13 iunie va fi un moment foarte bun pentru astfel de discuții și planuri.

Luna Nouă din 13 iunie va avea loc în zodia Gemeni și în ”casa Carierei” din astrograma Fecioarelor. Multe Fecioare se vor gândi la adevărata lor menire, la cariera pe care au visat-o mereu și s-ar putea ca, în următoarea perioadă,  prietenii nu doar să le încurajeze să facă pașii necesari, ci și să le ajute în mod concret.

Ultima parte a săptămânii poate aduce tensiuni între prieteni și persoana iubită, dacă aceasta din urmă va considera că prietenii au prea multă influență asupra nativilor. Discuții în cuplu pot să apară și dacă Fecioarele nu discută cu partenerul de viață despre schimbările pe care intenționează să le facă în plan profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top