Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Taur Prioritizează-ți relațiile

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii au senzația că nu se mai pot baza pe nimeni și pe nimic.

Informații furnizate de ”oameni de bine” pot zdruncina încrederea în partener sau pot provoca probleme în relația cu șefii și colegii. Ar trebui să nu dea crezare nimănui și să verifice tot ce li se spune.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Taur anunță posibile tensiuni în cuplu chiar de luni, când Luna și Venus vor fi ”în opoziție”, iar nativii vor fi greu de mulțumit, încăpățânați și foarte critici la adresa partenerului de viață.

În plan profesional, însă, nativii vor avea surprize plăcute, mai ales dacă sunt interesați de un job în străinătate sau într-o companie străină sau dacă au de susținut un examen.

Dar, în seara zilei de luni, Marte și Saturn vor forma un aspect tensionat de ”careu”, care își va pune amprenta asupra întregii săptămâni și va aduce tot felul de obstacole și întârzieri, punând la încercare răbdarea nativilor.

Marte și Saturn vor acționa în sectorul Străinătății din astrograma Taurilor și vor diminua optimismul acestora.

Unii Tauri vor afla că, pentru a obține un job trebuie să urmeze niște cursuri, iar acestea vor cere bani, timp și modificarea agendei personale din următoarele săptămâni.

Alții vor fi desemnați de șefi să plece într-o călătorie sau să se ocupe de un eveniment, în zilele care își programaseră un eveniment de familie sau  o minivacanță.

Miercuri, 4 aprilie, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat cu Marte, iar acesta va afecta nu doar relațiile de muncă sau afaceri, ci și relația de cuplu.

Suspiciunea, gelozia sau invidia vor fi ”coordonatele zilei”, iar nativii vor avea sentimentul că nu se mai pot baza pe nimeni și pe nimic.

Ar trebui să nu dea crezare nimănui, ci să verifice toate informațiile pe care le primesc, inclusiv de la prieteni sau de la persoane aparent bine intenționate.

Joi, 5 aprilie, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat și cu Saturn, aspect care îndeamnă la prudență în călătorii și negocieri. Vineri, 6 aprilie, va fi o zi norocoasă din punct de vedere financiar.

În weekend, armonia dintre Lună și Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, se va regăsi și în relația de cuplu, iar aspectul benefic de ”sextil” dintre Lună și Neptun îi va ajuta în relația cu prietenii apropiați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top