Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele vor schimbări în carieră. În plan sentimental, revin iubiri din trecut sau apar tentații noi. Financiar, trebuie stabilite prioritățile clare, pentru ”binele” bugetului familiei…

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018  pentru zodia Fecioară pune accent pe succesul binemeritat în carieră și pe călătoriile pe care nativii ar putea să și le înscrie în agendă, dar și pe posibilele probleme în plan sentimental provocate de revenirea unei foste iubiri sau de relația amoroasă secretă în care nativii sunt tentați să se implice.

Intrarea Soarelui în zodia Gemeni în ziua de luni, 21 mai, va aduce mai mult dinamism și noroc în ”casa Carierei” din astrograma Fecioarelor. Acestea au la dispoziție o lună de zile pentru a face schimbările dorite cu adevărat în plan profesional.

Importantă este, în această săptămână, și prezența planetei Mercur în zodia Taur, pentru că Mercur este planeta care le patronează pe Fecioare și acum le dinamizează așa-numitul ”sector al Străinătății”.

Astfel, cu Mercur în ”casa Străinătății”, Fecioarele pot călători mai mult decât de obicei,  pot dezvolta afaceri cu persoane sau companii din străinătate și chiar pot să își găsească, în acest fel, și sufletul pereche.

Ziua de miercuri, 23 mai, când Mercur va fi în armonie cu planeta Neptun, poate fi una foarte interesantă din punct de vedere sentimental pentru că Neptun este ”planeta Iluziilor” și se află chiar în casa Mariajului din astrograma Fecioarelor.

În plus, Venus, planeta Iubirii, se află în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrogramă. Într-un astfel de context astral, totul este posibil…

Mijlocul săptămânii este excelent pentru demersuri în plan profesional, iar prezența Lunii în zodia Balanță aduce noroc financiar, dar și soluții corecte în cazul unor litigii.

În ziua de vineri, 25 mai, comunicarea în cuplu va fi favorizată de astre, după care, pentru păstrarea armoniei, Fecioarele ar trebui să renunțe la întâlnirea cu prietenii, în favoarea unui weekend petrecut în familie.

Tot în weekend, s-ar putea ca Fecioarele  să discute cu partenerul despre planurile de viitor legate de copiii lor și să stabilească o lista de priorități pentru ca bugetul familiei să facă față cheltuielilor ce vor urma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top