Connect with us
Horoscop săptămânal 23 - 29 aprilie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele au noroc: Venus, planeta care le patronează, intră în zodia Gemeni și, până în mai, favorizează călătoriile, afacerile și relațiile cu persoane din străinătate.

Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Balanță este dominat de intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai.

Tranzitul lui Venus este foarte important pentru Balanțe pentru că acesta este planeta care le patronează. Aflată în Gemeni, Venus va activa ”casa Străinătății” din astrograma Balanțelor, favorizând călătoriile, afacerile și relațiile cu persoane din străinătate. Venus va intra în semnul Gemenilor în seara zilei de marți, 24 aprilie.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Norocoasă va fi și ziua de luni, 23 aprilie, când armonia dintre Lună și planeta Mercur va influența în mod pozitiv relațiile Balanțelor cu prietenii, dar și atmosfera din cuplu.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de aspectul tensionat dintre planetele Mercur și Saturn care semnifică risc de ceartă în cuplu din cauza unei rude sau din cauza unei probleme legată de casă. Ori certuri cu părinții din cauza partenerului.

Un alt aspect important care se formează joi, 24 aprilie, este cel dintre Marte și Pluton, care le va cere Balanțelor să ia decizii clare privind o casă ori o afacere de familie sau le va motiva să ”treacă la treabă” și să înceapă lucrările de amenajare sau reparațiile din casă, pe care le-au tot amânat din diverse motive.

Nativii zodiei Balanță pleacă în călătorie cu persoana iubită

Vineri, 27 aprilie, Luna va intra în zodia Balanță, unde va rămâne până duminică. Pentru unii nativi, armonia dintre Lună și Venus poate aduce, în ultima parte a săptămânii, o călătorie împreună cu persoana iubită sau, în cazul celor singuri, o relație sentimentală cu o persoană care locuiește în străinătate.

În ziua de duminică, 29 aprilie, Luna va intra în casa Banilor, iar Soarele (aflat în zodia Taur) va fi în armonie cu Saturn (aflat în zodia Capricorn). Toate acestea vor dinamiza ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor, anunțând posibile cadouri, premii sau recompense, dar și un început norocos pentru următoarea săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top