Connect with us
Horoscop săptămânal 30 aprilie - 6 mai 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii acționează la momentul oportun și reușesc să obțină tot ce își doresc în negocieri, iar proiectele personale au succes. În iubire, încrederea în partener se consolidează.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie -6 mai 2018 pentru zodia Capricorn pune accent pe relațiile nativilor cu prietenii. Săptămâna va începe cu Luna Plină în zodia Scorpion și în sectorul Prietenilor din astrograma generală a Capricornilor, acolo unde se află și Marele Benefic Jupiter.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Capricornii își fac noi prieteni, doresc să socializeze mai mult și își fac planuri de viitor. Și pentru că în zodia lor se află acum nu doar planeta Responsabilității (Saturn) și planeta Transformării (Pluton), ci și planeta Acțiunii (Marte), aceste planuri nu vor rămâne pe hârtie, ci vor fi transformate în realitate.

Intrarea Lunii în zodia lor, în dimineața zilei de vineri, va accentua dorința de schimbare a Capricornilor în plan personal și îi va ajuta să acționeze la momentul oportun. Sâmbătă, de exemplu, poate fi o zi foarte bună pentru semnarea unui contract sau pentru a negocia o mărire de salariu sau o promovare.

Iar duminică, 6 mai, va fi o zi foarte bună pentru discutarea unor probleme sau pentru atenuarea unor tensiuni din cuplu.

Până atunci, ziua de marți, 1 mai, va fi potrivită pentru distracție în compania prietenilor, iar ziua de miercuri, pentru odihnă. Joi, 3 mai, mulți nativi Capricorn vor dori să își viziteze rudele sau să călătorească și să viziteze locuri care au o semnificație aparte pentru ei.

Zile prielnice pentru a vinde un imobil

Ziua de joi va fi una norocoasă pentru Capricornii care au afaceri de familie, lucrează de acasă ori vor să cumpere sau să vândă un imobil. De asemenea, va fi o zi excelentă pentru întâlnirea cu rudele, pentru rezolvarea unor probleme patrimoniale sau pentru cumpărături.

Duminică, armonia dintre Soare și Neptun se va regăsi și în relația Capricornilor cu persoana iubită sau cu copiii, iar în cazul unei relații sentimentale aflate la început, va fi o zi potrivită pentru consolidarea încrederii în partener și declarații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top