Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Săgetător

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Săgetător- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Săgetător- Oana Hanganu. Săgetătorii sunt nemulțumiți de ritmul de lucru al colegilor sau de faptul că soluțiile găsite de ei pentru a rezolva diferite probleme din firmă sunt considerate prea costisitoare de către șefi.

Mai mult, șefii le preiau, ulterior, soluțiile și le prezintă în fața echipei ca pe idei personale.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Săgetător anunță declarații și dovezi de iubire de care nativii pot avea parte chiar de luni. Pentru unii dintre aceștia, declarațiile pot veni de la foști parteneri care încearcă să revină în viața lor. Înainte de a alege o eventuală împăcare, nativii ar trebui să își amintească motivele care au dus la stingerea fostei relații. În general, oamenii nu se schimbă…

Ziua de marți, 10 aprilie, poate aduce probleme de comunicare sau de colaborare la locul de muncă, nativii Săgetători fiind nemulțumiți de viteza cu care se mișcă lucrurile în firmă sau de ritmul de lucru al colegilor din echipă. Cei mai mulți nativi ar refera să lucreze singuri, pentru a nu mai avea senzația că ”îi cară în spate” și pe alții.

Miercuri, 11 aprilie, nemulțumirile nativilor se pot amplifica deoarece soluțiile găsite de ei pentru problemele de la serviciu sunt considerate prea costisitoare de către șefi sau sunt însușite de către aceștia și prezentate echipei, fără menționarea ”sursei de inspirație”.

În cuplu, pot să apară divergențe din cauza cheltuielilor necesare pentru copii sau pentru vacanța la care mulți nativi se gândesc deja.

Vestea bună a acestei zile este aceea că Săgetătorii care vânează un job mai bine plătit au șansa de partea lor și, în foarte scurt timp, vor face schimbările dorite în carieră.

Nativii care ezită să demareze un proiect personal pentru că nu au destui bani vor primi, în această săptămână, ajutor financiar discret din partea unei rude sau măcar promisiunea că nu vor fi abandonați dacă nu se vor descurca.

Ziua de joi, 12 aprilie, vine cu vești bune despre sănătatea părinților sau despre succesul profesional al unei rude apropiate.

Tot joi, Săgetătorii își vor face timp pentru a-și evalua viața profesională și mulți dintre ei vor alege, ca obiectiv pentru perioada următoare, renunțarea la statutul de salariat și lansarea unei afaceri de familie.

Ziua de vineri va fi o zi excelentă

Ziua de vineri nu va fi cu ghinion, deși e în 13. Va fi o zi excelentă pentru viața de familie a nativilor. Unii dintre ei se vor gândi la căsătorie, în timp ce alții își vor dori să se mute într-o casă mai frumoasă. Va fi, de asemenea, o zi potrivită pentru vizite la rude sau pentru găzduirea unor evenimente de familie.

În weekend, persoana iubită și copiii vor ”capta” întreaga atenție a nativilor Săgetător, care vor prefera să se relaxeze în compania celor dragi, refuzând invitații la diferite evenimente sau încercând să uite de job și afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top