Connect with us
Horoscopul săptămânii 25 iunie - 1 iulie 2018 Leu- Oana Hanganu

Știri

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Leu- Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Leu- Oana Hanganu. Unde există o voință, există şi o cale! Săptămâna aceasta are un aspect social. Se pare că că reuşeşti să îi energizezi pe toţi pe lângă care treci sau cu care stai de vorbă, animând mediul înconjurător. 

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN| VARSATOR | PESTI

În plus, o relație poate deveni mai puternică dacă poți comunica cu onestitate totală. Ai grijă să nu tai aripile cuiva la lucru. Asocierea ta cu un anumit coleg poate necesita o asociere atentă.

Într-o altă notă, dorința ta este de a da drumul viselor să zboare, de relaxare și de explorare a viitorului.

Acestea din urmă pot fi mai pronunțate pe măsură ce mergi și ai putea să-ţi doreşti să investighezi toate tipurile de oportunități de afaceri pe care le întâlneşti sau dacă acestea sunt complet noi pentru tine.

În weekend ia-ți puțin timp să reflectezi.

Te-ar putea ajuta să vezi dintr-o nouă perspectivă relația.

Ar fi frumos dacă ai putea găsi pe cineva care să fie de acord cu tine în legătură cu tot ceea ce faci. Sau măcar dacă ar fi! Ai nevoie de intensitate în relație Leule, așa că mergi pe linia punct ochit – punct lovit. 

Leii ar trebui să cunoască mai bine persoana cu care vrea să formeze un cuplu
Înainte de a ajunge în pat cu o persoană poate este mai indicat să respecţi paşii unei relaţii cinstite și acest weekend este cel mai bun mod de a-ţi revigora viața intmă. Întâlnirile online sunt în regulă, dar vei avea mai mult noroc în lumea reală.

Profesional este o perioadă care anunţă o bună comunicare cu clienții și colegii.

Nu-ţi compromite integritatea personală pentru a evita conflictul. Spune ce crezi deschis.

Energia te poate încuraja să te rupi de tradiție, dar cel mai bine este să fii coperant cu conducerea și vei merge înainte mai rapid. Universul poate aduce un contact important, mai ales dacă eşti în căutarea unui loc de muncă.

Financiar este timpul să te gândeşti cum poţi fructifica banii altor oameni.

Cineva te poate finanţa și este o adevărată mină de aur. Ai nevoie de mai mult timp să te gândeşti la cea mai bună cale pentru tine. Fii ferm, obiectiv, politicos și asigură-te că ai timp să faci tot ceea ce este nevoie.

Știi mai bine asta.

Poate că încerci să aduci şi sănătatea la nivelul unei filosofii sau al unui set de credințe care este important pentru tine. 

Bineînţeles, dacă nu te constrânge ceva în acest proces.

Trebuie să ai grijă de corpul și de metabolismul tău. Dacă poți găsi un compromis și le poți combina pe cele două, viața va fi mult mai ușoară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top