Connect with us
Zodiile care vor fi în culmea fericirii de Dragobete! Acești nativi vor avea parte de o zi memorabilă

Horoscop

Zodiile care vor fi în culmea fericirii de Dragobete! Acești nativi vor avea parte de o zi memorabilă

În fiecare lună este luna iubirii, deși desigur în luna februarie, de Dragobete se aprinde un adevărat foc și cresc energia și pasiunea.

Ca multe lucruri de pe cer, iubirea se mișcă întotdeauna și călătorește spre altundeva. Unele zodii vor avea parte de o zi memorabilă de Dragobete.

Zodiile care rup legăturile amoroase de Dragobete

BERBEC

Chiar și atunci când sunteți cu cineva, căutați mereu diferite tipuri de dragoste. Ea are mai puțin de-a face cu faptul că nu ești mulțumit și mai mult cu curiozitatea voastră infinită despre unde v-ar putea duce dragostea.

Pe 24 februarie, de Dragobete, veți petrece o zi minunată alături de partener. În cazul în care sunteți singuri, această zi poate deveni una memorabilă, pentru că aveți șansa să întâlniți o persoană cu care se vor lega unele relații.

TAUR

Este în natura voastră să fiți incredibil de dăruitori – precum și plini de farmec.

În această lună, s-ar putea să aveți parte de o surpriză din partea unei persoane pe care nu ați crezut-o prieten.

Din întregul zodiac, puteți scrie cu adevărat „o carte” în colaborare cu cineva, în ciuda greutăților enorme. Lăsați sentimentele să curgă. Prin acțiunile și exemplul dvs. vă manifestați dragostea care vine spre voi chiar acum. Da, exact acum.

GEMENI

Este o lună plină de surprize și de optimism, Gemeni. În această lună vei redescoperi dragostea. Undeva la mijlocul lunii, un Berbec va veni în ajutorul tău. Amintiți-vă că este important să vă surprindeți.

Nu te opune și oferă șansa de a cunoaște acest om.

RAC

Cele mai lungi prietenii te vor salva în această lună și te vor învăța ceva nou atât despre pasiune, cât și despre dragoste. Adesea, sunteți obișnuiți să fiți cel care va alerga după prietenii dvs., pentru bine sau pentru mai rău.

Lasă-te condus de timp și dp-ți frâu liber sentimentelor. Pe 24 februarie o veste îți va schimba modul de gândire.

LEU

Aveți multe speranțe și aspirații atunci când este vorba de dragoste. Spiritul vostru se înclină spre soare. Veți continua să simțiți acest lucru pe parcursul acestei luni, deși, dacă ar fi trebuit să vă dați câteva sfaturi, ar fi de a ajuta într-adevăr un prieten care se luptă cu o dificultate.

Nu uita asta, Leo. Tu ești viața petrecerii pentru că tu inspiri viața în toată lumea din jurul tău. Fii mai evident în această lună.

FECIOARĂ

Dacă ți s-ar spune că există o dragoste nestinsă în trecut, te poți întoarce? Poate că nu este exact ceea ce vrei să auzi, dar lucrurile se învârt în această direcție. Desigur, veți încerca să exercitați controlul într-un fel sau altul, dar nu intrați în panică.

În luna februarie, ascultă cu adevărat instinctele tale când vine vorba de lucruri de dragoste.

BALANȚĂ

Pentru tine, dragostea poate părea ca un vechi film de la Hollywood sau o stâncă din cea mai romantică poezie de dragoste scrisă vreodată.

Dragostea este cuvântul de ordine în această lună. Dacă vă aflați într-o relație, tu și partenerul vă concentrați asupra unui viitor solid.

SCORPION

Această lună arată foarte bine pentru tine în termeni de iubire. Dacă vă aflați într-o relație, ochiul tău critic va încetini un pic în această lună și veți vedea multe lucruri bune despre partenerul dvs.

Fii un om bun, arată-ți iubirea și comunică. Nu uita de cheia unei relații fericite: încrederea.

SĂGETĂTOR

Dragoste. Pentru tine, chiar și simpla menționare a cuvântului însuși amintește de pasărea ciudată pe care o auziți dimineața devreme, dar nu o vedeți niciodată. Știți ce este și știți că ați simțit-o aproape de un milion de ori, cel puțin o secundă. Este acea forță magică simplă, inefabilă, care te face să faci aproape orice.

Această lună îți poate aduce dragostea sub forma pe care o dorești. Însă, îți putea lumina gândurile și vei realiza că de fapt nu ești fericit în relația ta. Într-o direcție sau alta, lucrurile se vor așeza pentru binele tău.

CAPRICORN

Există o problemă atunci când faceți din dragoste un obiectiv. Uneori, efortul pe care îl punem într-o relație nu are ca rezultat ceea ce ne dorim.

În această lună vă sfătuim să uitați de aceste gânduri. Pregătiți-vă pentru o o relație pasională care se arată la orizont în această lună.

VĂRSĂTOR

Nu este o surpriză faptul că luna de dragoste este puternică în semnul Vărsător. Când sunteți cu adevărat îndrăgostiți de cineva, nu vă opriți. Această lună vă va oferi o mulțime de oportunități de a demonstra în stilul tău pasiunea pentru partenerul de viață.

În această lună, permiteți-vă inimii să cânte și să lăsați starea voastră copleșitoare să fie una pur fericită.

PEȘTI

În luna februarie, lucrurile se finalizează în cele din urmă în situația voastră de lucru și începi să simți că ai avea spațiul pentru a fi din nou prezent în viața ta amoroasă.

Luna iubirii vine cu un val de energie pozitivă. Savurați momentele frumoase cu partenerul și nu încetați să demonstrați sentimentele pe care le aveți pentru el.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top