Connect with us
Ce salarii au angajații RCS & RDS. Se ajunge la sume frumușele

Economic

Ce salarii au angajații RCS & RDS. Se ajunge la sume frumușele

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de internet și televiziune prin cablu din România, înființat cu mai bine de 20 de ani în urmă. Acesta s-a dezvoltat rapid, ajungând la un nivel foarte înalt. În continuare, RCS & RDS face angajări în mai multe domenii,  de la casieri și agenți de call center, până la programatori, juriști si economiști. Salariile sunt unele destul de mari, însă totul depinde de dorințele fiecăruia, de performanță și funcița ocupată. Află care sunt salariile în funcție de serviciile pe care le prestezi, dar și părerile unora dintre angajații acestei companii.

Ce salarii primesc de la RCS & RDS

Conform undelucrăm.ro, unde angajații sau foștii angajați au lăsat recenzii referitoare la salariile lor, aflăm că RCS & RDS oferea bani destul de buni, iar angajații erau mulțumiți. Astfel, un angajat la RDS&RCS pe postul de operator front officecâștigă în medie 2000 Lei, salariu net/lunar. Aceeași sumă este oferită și pentru poziția de casier, cât și dea ce Operator introducere/verificare/validare date.

Pentru postul full-time pe poziția Suport tehnic level 2, un angajat câștigă 2500 Lei salariu net. În schimbul acestei sume, angajatorul solicită minimum 3 ani experiență în domeniu. Tot de 3 ani lucrați în această zonă ai nevoie și pentru a obține  un salariu lunar de 2500-2700 lei din postul de Operator Rețele Telecomunicații.

În cazul unui operator call-center (în această situație, specializat în limba italiană), una dintre cele mai căutate meserii din această perioadă, salariul este de 2500 lei net, plus 400 Lei bonus lunar. Pentru cei care optează pentru un post part-time și nici nu dispun de experiență anterioară în domeniu, salariul lunar este în jur de 1000 de lei.

Pentru serviciile prestate de un inginer la această firmă, acesta primește un salariu net între 2800 și 3600 Lei net, în funcție de experiența pe care a acumulat-o în timp. De altfel, un tehnician cu o experiență de 12 ani câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei, plus un bonus de 300 de lei pe lună. Unul dintre cele mai plătite joburi este cel de inginer sau supervizor, salariul depășind 8.000 de lei net pe lună.

Sumele prezentate corespund mărturisirilor celor care au lucrat sau încă lucrează la RCS & RDS. Salariile precizate nu includ bonusuri de performanță și tichetele de masă, acestea fiind oferite de angajator în funcție de mai multe criterii, precum experiență, performanța și calitățile demonstrate la locul de muncă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top