Connect with us
De unde poți cumpăra măști de protecție și mănuși la preț mic

Economic

De unde poți cumpăra măști de protecție și mănuși la preț mic

Măștile de protecție au devenit obligatorii începând de astăzi 15 mai. Orice persoană care iese din casa, nu mai are nevoie de declarație, dar este obligată să poarte mască de protecție. Acestea au fost o vreme mare în lipsă de stoc și comercianții care aveau sotcuri de măști le vindeau la prețuri exorbitante. Iată o listă cu magazinele și farmaciile care vând măști de protecție la cel mai mic preț.

Masti de protecție ieftine și orginale

Măștile de protecție sunt multe, tot ce trebuie să țineți cont cân decideți să cumpărați mască de pe internet este să o faceți de pe un magazin autorizat. Prețul foarte mic atrage după sine înțelegerea faptului că acestea sunt contrafăcute și că nu vă sunt de folos.

eMAG a fost orimul magazin online din România care a anunțat că vinde măști de protecție fară adaos comercial, gama de produse este variată, atât la tipurile de măști, cât și la cantități. La fel și mănușile de protecție pot fi cumpărate online. Ofera largă de produse aici.

Trebuie să fiți atenți ca pe cutie să scrie că sunt certificate conform directivei Europene 93. Măștile „la modă” lansate și vândute de vloggeri precum Dorian Popa, sunt doar din material și filtrează cel mult praful. Prin urmare masca „Hatz” nu va ajută să vă feriți de baceterii și viruși.

De aici poți cumpăra măști de protecție cu adevărat certificate.

Catena le oferă clienților o mască gratuită

Lanțul de farmacii Catena a anunțat că la fiecare cumpărătură de minim 30 de lei oferă clienților o mască gratuită. Prețul unei măști de protecție în farmacia catena variază de la 3 la 4 lei.

„Stim cat de important este sa ne protejam in aceste momente si purtarea mastilor de protectie este esentiala pentru a tine virusurile la distanta si a ne mentine starea de sanatate. Insa nu toate mastile sunt la felmajoritatea mastilor comercializate nu sunt inregistrate ca dispozitive medicale; te protejeaza doar de praf, polen sau poluare.”

Care sunt măștile de protecție care te protejează cu adevărat?

Dorian Popa, Selly și alți vloggeri s-au pus pe producția de măști de protecție pe care le vând fanilor săi. Ce este important de reținut este că acestea NU sunt certificate și nu vă protejează decât de praf, nu de viruși și bacterii.

De aceea atunci când cumpărați o mască de protecție trebuie să o faceți fie dintr-o farmacie, fie dintr-un magazin online care vinde măști certificate. Măștile certificate au pe cutie inscripția conform directivei Europene 93.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top